Pasen

Paasarrangementen

Paasarrangementen

Vrolijke paasarrangementen bij Van der Valk

Wilt u alles uit de paasdagen halen en hier een korte vakantie van maken? Dan zijn de paasarrangementen bij Van der Valk wat voor u! Onze hotels hebben de paasactiviteiten gecombineerd met overnachtingen zodat u er echt even tussenuit kan. Zo hoeft u nergens aan te denken en wordt u lekker in de watten gelegd. 

Fietstochten

U kan bijvoorbeeld voor een meerdaags paasarrangement kiezen zodat u extra tijd hebt om de omgeving op uw gemak te ontdekken. Huur een (elektrische) fiets en maak een mooie fietstocht. Veel van onze hotels verhuren zowel normale als elektrische fietsen en hebben speciale fietstochten voor u bedacht. Wilt u liever wandelend de omgeving verkennen? Veel van onze hotels liggen dichtbij mooie wandelroutes. Vergeet vooral niet uw wandelschoenen mee te nemen en in het hotel te vragen naar de wandelmogelijkheden.

Wellness

Heeft u meer behoefte aan een verwenvakantie? Bekijk dan de hotels met een wellness en beautysalon. Hier kunt u verschillende gezicht- en lichaamsbehandelingen boeken, van hot stone massages tot aan verzorgingsbehandelingen. Neem voor of na de behandelingen een lekkere duik in het zwembad of rust lekker uit in de sauna. Voor de actievere gasten bieden verschillende hotels ook fitnessruimtes aan, waar u kan voldoen aan uw dagelijkse beweging. Voor de sportievelingen die graag behoefte hebben aan beweging; bekijk hier de hotels die beschikken over een fitnessruimte en zwembad

Paasaanbod

Bent u benieuwd naar het totale aanbod rondom Pasen 2019 bij Van der Valk? Bekijk dan ook ons paasbrunchpaasbuffet en paasdiner!

Deelnemende hotels

Toon filters