Paasarrangementen

Paasarrangementen

Heerlijk paasarrangement bij hotel Van der Valk

Wilt u een paar dagen weg met Pasen en hier een korte vakantie van maken? Dan is een paasarrangement bij Van der Valk iets voor u! Onze hotels hebben de paasactiviteiten gecombineerd met overnachtingen zodat u er echt even tussenuit kunt. Zo hoeft u nergens aan te denken en wordt u lekker in de watten gelegd. Om uw paasweekend weg iets te verlengen kunt u Goede Vrijdag eraan toevoegen, zodat u extra lang samen weg kunt.

Gezellig samen

De paasdagen zijn een gezellig moment om samen met familie of vrienden te vieren. Vier Pasen met een heerlijke paasbrunch, paasdiner of paasbuffet. Tijdens Pasen wordt er bij verschillende Van der Valk hotels een Live Cooking buffet aangeboden. Daarna kunt u tot rust komen op een luxe kamer. In onze hotels is er tijdens uw weekendje weg met Pasen genoeg te beleven voor het hele gezin. De kinderen hoeven zich daarom geen moment te vervelen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld paaseieren zoeken met de paashaas, eieren beschilderen of zich laten schminken. 

Fietstochten

De lente is het perfecte seizoen om heerlijk de omgeving op uw gemak te ontdekken. De temperaturen zijn aangenaam en de natuur bloeit weer op. U kunt tijdens het lange paasweekend uw verblijf combineren met een mooie wandel- of fietstocht. Veel van onze hotels verhuren zowel normale als elektrische fietsen en hebben speciale fietstochten voor u bedacht. Wilt u liever wandelend de omgeving verkennen? Veel van onze hotels liggen dichtbij mooie wandelroutes. Vergeet vooral niet uw wandelschoenen mee te nemen en in het hotel te vragen naar de wandelmogelijkheden.

Wellness tijdens uw paasarrangement

Heeft u meer behoefte aan een verwenvakantie? Bekijk dan de hotels met een wellness en beautysalon. Hier kunt u verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen boeken, van massages tot aan verzorgingsbehandelingen. Neem voor of na de behandelingen een lekkere duik in het zwembad of rust lekker uit in de sauna. Voor de actievere gasten bieden verschillende Van der Valk hotels ook fitnessruimtes aan, waar u kunt voldoen aan uw dagelijkse beweging. Tijdens het paasarrangement bij Van der Valk kunt u gratis gebruik maken van de fitness en zwembad. Voor de sportliefhebbers die graag behoefte hebben aan beweging; bekijk hier de hotels die beschikken over een fitnessruimte en zwembad.

Paasaanbod

Bent u benieuwd naar het totale aanbod van Pasen bij een Van der Valk hotel? Bekijk dan naast het paasarrangement bij Van der Valk ook onze paasbrunch, paasbuffet en paasdiner.

Deelnemende hotels

Toon filters