Pasen

Paasarrangementen

Paasarrangementen

Vrolijke paasarrangementen bij Van der Valk

Wil je alles uit de paasdagen halen en hier een korte vakantie van maken? Dan zijn de paasarrangementen bij Van der Valk wat voor jou! Onze hotels hebben de paasactiviteiten gecombineerd met overnachtingen, zodat je er echt even tussenuit kan. Zo hoef je nergens aan te denken en word je lekker in de watten gelegd. 

Fietstochten

Je kan bijvoorbeeld voor een meerdaags paasarrangement kiezen zodat je extra tijd hebt om de omgeving op je gemak te ontdekken. Huur een (elektrische) fiets en maak een mooie fietstocht. Veel van onze hotels verhuren zowel normale als elektrische fietsen en hebben speciale fietstochten voor je bedacht. Wil je liever wandelend de omgeving verkennen? Veel van onze hotels liggen dicht bij mooie wandelroutes. Vergeet vooral niet je wandelschoenen mee te nemen en in het hotel te vragen naar de wandelmogelijkheden.

Wellness

Heb je meer behoefte aan een verwenvakantie? Bekijk dan de hotels met een wellness en beautysalon. Hier kan je verschillende gezicht- en lichaamsbehandelingen boeken, van hot stone massages tot aan verzorgingsbehandelingen. Neem voor of na de behandelingen een lekkere duik in het zwembad of rust lekker uit in de sauna. Voor de actievere gasten bieden verschillende hotels ook fitnessruimtes aan, waar je je kan voldoen aan je dagelijkse behoefte aan beweging. Voor de sportievelingen die graag behoefte hebben aan beweging; bekijk hier de hotels die beschikken over een fitnessruimte en zwembad

Paasaanbod

Ben je benieuwd naar het totale aanbod rondom Pasen 2018 bij Van der Valk? Bekijk dan ook ons paasbrunchpaasbuffet en paasdiner!

Deelnemende hotels

Toon filters