Heerlijk paasarrangement bij een Van der Valk Hotel

Wilt u een paar dagen weg met Pasen en hier een korte vakantie van maken? Dan is een paasarrangement bij Van der Valk iets voor u! Om uw weekendje weg met Pasen iets te verlengen kunt u Goede Vrijdag eraan toevoegen, zodat u extra lang samen weg kunt.

Fietstochten en wandelroutes

De lente is het perfecte seizoen om heerlijk de omgeving op uw gemak te ontdekken. De temperaturen zijn aangenaam en de natuur bloeit weer op. U kunt tijdens uw nachtje weg of het lange paasweekend uw verblijf combineren met een mooie wandel- of fietstocht. Veel van onze hotels verhuren zowel normale als elektrische fietsen en hebben speciale fietstochten voor u bedacht. Wilt u liever wandelend de omgeving verkennen? Veel van onze hotels liggen dichtbij mooie wandelroutes. Vergeet vooral niet uw wandelschoenen mee te nemen en in het hotel te vragen naar de wandelmogelijkheden.

Paasbrunch

Geen zin om Pasen thuis te vieren? Vier Pasen bij een van onze deelnemende hotels en laat u en uw gezin/dierbaren compleet ontzorgen. Geniet van ons uitgebreide paasontbijt, paasbrunch, paaslunch en/of diner en vier de lente samen! Tot snel!

Deelnemende hotels

Toon filters