Weekendje weg met Pasen

Pasen is het ideale moment om er eens lekker tussenuit te gaan. De lente komt op en de natuur begint langzaam weer in bloei te staan. Met een beetje geluk geniet u tijdens een lang weekend weg met Pasen van een heerlijk voorjaarszonnetje. Veel Van der Valk hotels bieden een groot paasaanbod aan, zodat u samen met de familie/vrienden tijdens uw weekend weg met Pasen alleen maar hoeft te genieten. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden voor Pasen.

Paasarrangementen

Wilt u een volledig verzorgd weekend weg met Pasen? Veel Van der Valk hotels bieden een compleet paasarrangement aan zodat u zich tijdens het weekend nergens meer druk om hoeft te maken! Hierbij wordt uw overnachting in een luxe kamer gecombineerd met een paasbrunch, paasdiner of paasbuffet. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden bij alle deelnemende Van der Valk hotels.

Bekijk hier de paasarrangementen

Culinair aanbod tijdens uw weekend weg met Pasen

Tijdens Pasen speelt lekker eten een belangrijke rol. Van een uitgebreide brunch tot aan paasdiners en buffetten. Om uzelf te ontzien staat Van der Valk hierbij graag voor u klaar. Tijdens de paasbrunch bij Van der Valk wordt u ontvangen met een welkomstdrankje om daarna feestelijk te kunnen beginnen aan een uitgebreid brunchbuffet inclusief een uitgebreid dessertbuffet. Geniet u liever ‘s avonds van de gastvrijheid van Van der Valk? De chefs hebben speciaal voor Pasen een seizoensgebonden 3-gangenmenu samengesteld. Indien u liever een ruime, verscheidene keuze wilt, kunt u ook kiezen voor paasbuffet. Hier is voor ieder wat wils en bereiden de chefs à la minute de lekkerste gerechten voor u!

Paasweekend weg met kinderen

Natuurlijk is er bij Van der Valk ook aan de kleinste gasten gedacht. Zo worden er verschillende paasactiviteiten georganiseerd, denk aan paaseieren zoeken met de paashaas, eieren schilderen en is er schmink aanwezig. Dit terwijl u kunt genieten van de gerechten. Wilt u blijven overnachten met de kinderen? Veel Van der Valk hotels hebben speciale familiekamers waarin u met het gezin op één kamer kunt verblijven. In sommige hotels zijn er ook familiekamers met een ‘connecting door’, hier zijn er twee kamers met elkaar verbonden door een deur. Zo kunt u tijdens uw weekend weg met Pasen toch samen met uw kinderen zijn, terwijl u ook geniet van privacy.