Feestelijke sinterklaasbrunch bij Van der Valk

Sinterklaas en zijn Pieten staan te popelen om langs te komen bij de Van der Valk hotels! Het is weer de tijd van het jaar om met de hele familie te genieten van een sinterklaasbrunch bij Van der Valk. Sinterklaas en zijn Pieten zullen hier uiteraard bij aanwezig zijn! De hele middag zullen de Pieten gezellig door de hotels huppelen en krijgen de kinderen de kans om Sinterklaas te begroeten. En... Wie zoet is krijgt lekkers...

Zoet en hartig

Bij de sinterklaasbrunch bij Van der Valk kan het niet anders dan dat er verschillende zoete en hartige hapjes aanwezig zijn op het buffet. De lekkernijen worden natuurlijk in het thema van Sinterklaas gepresenteerd. Voor de kinderen is dit de leukste middag van het jaar. Lekkernijen zijn in overvloed aanwezig én er is genoeg gelegenheid om te spelen met leeftijdsgenootjes. Terwijl de kinderen geanimeerd worden kan de familie lekker genieten van de Sinterklaas gezelligheid en het uitgebreide buffet. Tijdens het buffet worden vrolijke sinterklaasliedjes gedraaid waarop de kinderen kunnen meezingen en dansen. Kortom, genoeg redenen om een sinterklaasbrunch bij Van der Valk te reserveren!

Hoor wie klopt daar?

Wat is er nu leuker dan het sinterklaasfeest vieren met een arrangement of familieaanbieding bij Van der Valk? In de buurt van onze hotels worden diverse sinterklaasintochten georganiseerd. Altijd leuk om een kijkje te nemen bij het leukste (kinder)feest van het jaar! Blijven jullie met de familie overnachten in een van onze hotels? Geen enkel probleem! Veel Van der Valk hotels beschikken over familiekamers of hotelkamers met connecting doors, ook wel verbindingsdeuren genoemd. Daarnaast zijn er voor het hele gezin genoeg faciliteiten om van te genieten in het hotel. Zo beschikken diverse Van der Valk hotels namelijk over een zwembad en wellness. Voor de kinderen is het leuk om een flinke plons te maken in het hotelzwembad. Ideaal om op deze manier het Sinterklaasfeest compleet te maken met het hele gezin!

Deelnemende hotels

Toon filters