Home

De gezelligste familiekamers bij Van der Valk

Zin om er even tussenuit te gaan met de kinderen? Maak het uitje extra gezellig door met het hele gezin in één kamer te overnachten. De familiekamers bij Van der Valk zijn ook ideaal als u liever niet wilt dat u kinderen alleen slapen. Er zijn verschillende type Van der Valk familiekamers te boeken. Zo bieden we familiekamers met “connecting doors”, deuren waarmee twee kamers aan elkaar verbonden zijn. Zo beslist u zelf of u de deuren openlaat voor één grote kamer of dichtdoet voor meer privacy.

De omgeving verkennen met de kids

Rondom onze hotels zijn genoeg mogelijkheden om er met de gehele familie op uit te gaan. Kies een van onze familieaanbiedingen en breng bijvoorbeeld een bezoek aan een pretpark in de omgeving. Wat dacht u bijvoorbeeld van een familiekamer op de Veluwe bijvoorbeeld bij Van der Valk Apeldoorn of Van der Valk Arnhem? Fiets met z’n allen naar de dierentuin of kies voor een educatieve activiteit en bezoek een museum in de buurt van onze hotels. Na een hele dag op stap geweest te zijn is het tijd voor wat ontspanning in het hotel. Veel van onze hotels beschikken bijvoorbeeld over een zwembad. Laat de kinderen nog even een duik nemen in het hotelzwembad voordat u zich klaar maakt voor het diner. Na het diner is het tijd voor een fijne nachtrust in een van de familiekamers bij Van der Valk. Uiteraard staat er de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt klaar met voor ieder wat wils!

Kleine Wereldeters

Het diner wordt een groot feest met de menukaarten speciaal gericht op onze jongste gasten. Met het concept ‘Wereldeters’ kunnen de kinderen meereizen met Timo Toekan. Bij elke gerecht vertelt Timo een kort verhaaltje en aantal weetjes over het gerecht. Er is genoeg keuze voor elk kind om een land te kiezen met daarbij het desbetreffende gerecht. Eén grote culinaire reis! Vinden uw kinderen het lastig om lang stil te zitten? Geen probleem, de kinderen kunnen spelen in de speelhoek terwijl ju geniet van een avondje uitgebreid dineren. Wat is er na een geslaagde avond vervolgens nog leuker dan overnachten in één van de familie kamers bij Van der Valk? Bekijk de hotels met familiekamers hieronder.

Deelnemende hotels

Toon filters