Nachtje weg met kind bij Van der Valk

Wilt u graag een nachtje weg met uw kind of kinderen? Dan is een verblijf bij Van der Valk in een familiekamer of een kamer met ‘’connecting doors’’ ideaal. Met de keuze uit één van deze kamers maakt u uw verblijf extra gezellig! Familiekamers zijn ideaal om met het hele gezin te overnachten op één kamer! Met ‘’connecting doors’’ kunt u er gemakkelijk voor kiezen om de deuren open te laten zodat het één grote kamer is of de deur dicht te doen wanneer u meer privacy wilt. Zo kunt u ongestoord overnachten samen met de kinderen dichtbij!

Nachtje weg met het gezin

Wat is er nou leuker dan een nachtje weg met het hele gezin? In de omgeving van Van der Valk zijn er diverse opties om erop uit te gaan samen met de kinderen. Bent u als gezin avontuurlijk? Dan zijn er verschillende Van der Valk hotels met een attractiepark in de omgeving. Beleef bijvoorbeeld magische tijden in de Efteling of ga een dagje naar het Julianapark. Wilt u graag dieren spotten? Dan is de dierentuin de perfecte optie voor uw gezin! Zoek een tijger of maak kennis met een grote olifant! Wilt u een educatieve dag? Dan zijn er diverse musea speciaal voor kinderen om bijvoorbeeld interactief meer te leren. Kortom, in de omgeving van de Van der Valk hotels is erg genoeg pret te beleven voor zowel jong als oud.

Nachtje weg met kind in hotel

Om uw nachtje weg met uw kind of kinderen zo speciaal mogelijk te maken biedt Van der Valk familie-arrangementen aan. Bekijk per hotel wat de mogelijkheden zijn om uw verblijf naar wens te laten verlopen. Bij het arrangement geniet u automatisch van een ontbijt en diner. Wist u dat er voor de kinderen een speciale menukaart is? Voor onze jongste gasten is er een kindermenukaart samengesteld: Van der Valk Wereldeters. Zo worden de kinderen uitgedaagd om verschillende gerechten, uit verschillende continenten te eten. Tot slot, kunt u samen met het hele gezin gezellig op de kamer de dag afsluiten.