Vaderdagbrunch

Vaderdagbrunch

De lekkerste Vaderdag brunch bij Van der Valk

Vaderdag is het leukst om samen met het gezin of met familie te vieren. Wilt u graag uw vader in het zonnetje zetten? Wat is er dan leuker om de dag mee te starten dan met een Vaderdag brunch in uw favoriete Van der Valk restaurant. Zo kunt u eerst lekker uitslapen om vervolgens te genieten van een uitgebreid brunchbuffet. De perfecte manier om van alle heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten te proberen. Tijdens de Vaderdag brunch bij Van der Valk kunt u bijvoorbeeld genieten van;

  • Verschillende luxe broodsoorten
  • Verse eieren: bereid hoe u het wilt
  • Diverse soorten vleeswaren
  • Een grillbuffet met diverse soorten vlees
  • Een visbuffet bestaande uit warme en koude visgerechten
  • Een vleesbuffet met zowel warme als koude vleesgerechten
  • Een gevarieerd saladebuffet
  • Diverse verse fruit- en zuiveldranken

Vaderdag brunch Van der Valk

Genieten u samen met jonge kinderen van de Vaderdagbrunch in een van onze Van der Valk hotels? Dan is het goed om te weten dat veel van de hotels beschikken over een speelhoek of een speeltuin. Hier kunnen zij gezellig spelen met leeftijdsgenootjes. Dat betekent een heerlijk ontspannen Vaderdag brunch voor iedereen!

Van der Valk Vaderdagbrunch met overnachting

Vindt u dat uw vader een lekker weekendje weg heeft verdiend? Combineer dan de Vaderdag brunch met een overnachting in een van onze hotels. Zo kan uw vader bijvoorbeeld lekker uitslapen in zijn eigen luxe suite met bubbelbad of helemaal tot rust komen in de wellness ruimte. U kunt zelf op elk gewenst tijdstip aankomen. Met dit ontspannen cadeau zet u uw vader echt even in het zonnetje!

Nog meer vaderdagaanbod

Heeft u al plannen voor overdag? Naast een heerlijke Vaderdag brunch bij Van der Valk kunt u onbeperkt genieten van heerlijk wereldse gerechten tijdens het Vaderdag dinerbuffet. De vaders die van zoete lekkernijen houden, kunnen hun hart ophalen bij het spetterende dessertbuffet. Een perfecte en feestelijke manier om Vaderdag af te sluiten!

Deelnemende hotels

Toon filters