Vaderdagbuffet

Vaderdagbuffet

Onbeperkt genieten? Vaderdagbuffet bij Van der Valk!

Houdt uw vader van lekker eten? Maak dan gebruik van de uitgelegen kans om hem lekker in de culinaire watten te leggen op Vaderdag. Trakteer hem op een uitgebreid Vaderdag dinerbuffet in een van onze Van der Valk hotels. Een origineel cadeau waar hij echt van kan genieten. Vieren jullie Vaderdag met de hele familie? Dan is dit cadeau ideaal voor jullie allemaal. Het vaderdagdinerbuffet bij Van der Valk biedt namelijk veel gevarieerde gerechten en is daardoor geschikt voor iedereen! Jullie hebben keuze uit zowel een warm- als een koud buffet, bestaande uit bijvoorbeeld; 

  • Diverse vis-, vlees-, en vegetarische gerechten
  • Een uitgebreid saladebuffet
  • Diverse soorten vers brood
  • 's Wereldse gerechten
  • Een spetterend dessertbuffet
  • Kindergerechten, inclusief snacks

Vers en à la minute

Het vaderdagdinerbuffet is een Live Cooking buffet. Kies uw favoriete gerechten en onze chef-koks bereiden deze direct voor je neus. Ideaal voor grotere families of gezelschappen met verschillende smaken en voorkeuren. Kiest u bijvoorveeld voor de Aziatische wok of gaat u liever voor de Italiaanse pasta? U kunt van alles wat proberen en daarnaast hoeft u niet lang te wachten. U kunt onbeperkt smullen voor een vaste prijs! 

Hebben jullie al plannen voor Vaderdag maar willen jullie graag een andere keer genieten van een uitgebreid Live Cooking dinerbuffet in een van onze Van der Valk hotels? Geen probleem, onze hotels bieden regelmatig Live Cooking buffetten aan.

En nog meer...

Bent u benieuwd naar de overige Vaderdagaanbiedingen bij Van der Valk? Voor de uitslapers bieden onze hotels naast het vaderdagbuffet ook een heerlijke vaderdagbrunch aan. De leukste en gezelligste manier om Vaderdag te beginnen!

Deelnemende hotels

Toon filters