Centrale acties

Activeer hier uw kortingscode!

Boek uw verblijf met uw actiecode - met enkele dagen verlengd!

Er zijn nog een aantal hotels die u de mogelijkheid bieden om toch nog uw voucher te verzilveren! Verzilver hier nu uw unieke actiecode die u vindt op uw voucher en boek direct uw verblijf bij één van de nog deelnemende hotels!

Geniet van de uitgebreide hotelfaciliteiten, prachtige omgeving en schuif aan in het restaurant. Heel graag tot snel!

Voorwaarden

  • De geldigheid van uw voucher is verlengd t/m 7 maart (in plaats van t/m 28 februari). 
  • De verblijfsperiode is tot en met 31 maart 2022.
  • Aan de verlenging van de geldigheid van uw voucher neemt een beperkt aantal hotels deel. Hotels welke niet zichtbaar zijn na het inloggen, nemen niet deel. 
  • U ziet de beschikbaarheid voor uw voucher als u na het activeren van uw voucher op de knop 'boek' klikt bij het hotel. Enkel deze beschikbaarheid die u via deze pagina ziet is nog te boeken.
  • U kunt enkel uw voucher verzilveren door online via valkverrast.nl/verlenging uw actiecode in te vullen en een boeking te maken. Het is niet mogelijk deze voucher direct bij één van de hotels te verzilveren.
  • Uw boeking is non-refundable, wat betekent dat u deze niet kosteloos kunt annuleren of wijzigen en u bij annuleren geen nieuwe actiecode ontvangt. Voor de specifieke voorwaarden kunt u terecht bij het hotel waar u uw boeking maakt. 
  • Het is mogelijk dat er toeristenbelasting over uw verblijf wordt geheven. Indien dit het geval is dient u dit in de laatste stap van de reservering te voldoen. Indien u deze betaling niet afrondt heeft u geen geldige reservering. 
  • Print uw voucher uit, bij aankomst in het hotel zal de receptie uw voucher controleren op geldigheid.
Bij hoeveel Van der Valk Hotels kan ik mijn voucher verzilveren?

Met uw voucher kunt u boeken bij 40 Van der Valk Hotels op de mooiste locaties. Staat het hotel van uw voorkeur er niet tussen? Uiteraard is het mogelijk om via ValkVerrast.nl een reguliere boeking te maken, of ontdek één van onze andere Van der Valk Hotels!

Er wordt aangegeven dat mijn actiecode niet meer geldig is, hoe komt dit?

Zodra u een boeking probeert af te ronden in de betaalstap, wordt de code inactief. Mocht het onverhoopt niet gelukt zijn om de betaalstap volledig te doorlopen, waardoor uw actiecode niet meer geldig is, vragen wij u een mailtje te sturen naar support@valkinternet.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw code weer geactiveerd wordt.

Ik wil graag een boeking maken bij een specifiek Van der Valk Hotel, maar er is geen beschikbaarheid. Hoe komt dit?

Met deze voucher verblijft u tegen een extra scherp actietarief in één van de deelnemende Van der Valk Hotels. Het kan daarom voorkomen dat een specifiek hotel voor bepaalde data geen beschikbaarheid meer heeft. Uiteraard verwelkomen wij u heel graag in één van de andere hotels, of adviseren wij u de beschikbaarheid voor een andere periode te checken.

Waar kan ik een specifiek verzoek voor mijn verblijf doorgeven?

Leuk dat we u binnenkort mogen verwelkomen! Speciale verzoeken kunt ook doorgeven aan het betreffende hotel, of in het notitieveld tijdens het maken van uw boeking.