Centrale acties

Activeer hier uw kortingscode!

Boek uw verblijf met uw actiecode

Verzilver hier uw unieke actiecode die u vindt op uw voucher en boek direct uw verblijf bij een van onze deelnemende hotels!

Geniet van de uitgebreide hotelfaciliteiten, prachtige omgeving en schuif aan in het restaurant. Heel graag tot snel!

Voorwaarden

  • De verblijfsperiode is vanaf 4 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022 voor deze voucher is beperkte beschikbaarheid in de Van der Valk hotels geladen.
  • De voucher is te koop vanaf 4 oktober 2021 tot en met 31 oktober 2021.
  • U kunt uw voucher verzilveren vanaf 4 oktober 2021 tot en met 28 februari 2022.
  • U kunt uw voucher verzilveren door online via valkverrast.nl/voucher uw actiecode in te vullen en een boeking te maken. Het is niet mogelijk deze voucher direct bij een van de hotels te verzilveren.
  • Uw boeking is non-refundable, wat betekent dat u deze niet kosteloos kunt annuleren en u bij annuleren geen nieuwe actiecode ontvangt. Voor de specifieke voorwaarden kunt u terecht bij het hotel waar u uw boeking maakt. 
  • Het is mogelijk dat er toeristenbelasting over uw verblijf wordt geheven. 
  • Print uw voucher uit, bij aankomst in het hotel zal de receptie uw voucher controleren op geldigheid.
Bij hoeveel Van der Valk Hotels kan ik mijn voucher verzilveren?

Met uw voucher kunt u boeken bij 40 Van der Valk Hotels op de mooiste locaties. Staat het hotel van uw voorkeur er niet tussen? Uiteraard is het mogelijk om via ValkVerrast.nl een reguliere boeking te maken, of ontdek één van onze andere Van der Valk Hotels!

Er wordt aangegeven dat mijn actiecode niet meer geldig is, hoe komt dit?

Zodra u een boeking probeert af te ronden in de betaalstap, wordt de code inactief. Mocht het onverhoopt niet gelukt zijn om de betaalstap volledig te doorlopen, waardoor uw actiecode niet meer geldig is, vragen wij u een mailtje te sturen naar support@valkinternet.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw code weer geactiveerd wordt.

Ik wil graag een boeking maken bij een specifiek Van der Valk Hotel, maar er is geen beschikbaarheid. Hoe komt dit?

Met deze voucher verblijft u tegen een extra scherp actietarief in één van de deelnemende Van der Valk Hotels. Het kan daarom voorkomen dat een specifiek hotel voor bepaalde data geen beschikbaarheid meer heeft. Uiteraard verwelkomen wij u heel graag in één van de andere hotels, of adviseren wij u de beschikbaarheid voor een andere periode te checken.

Waar kan ik een specifiek verzoek voor mijn verblijf doorgeven?

Leuk dat we u binnenkort mogen verwelkomen! Speciale verzoeken kunt ook doorgeven aan het betreffende hotel, of in het notitieveld tijdens het maken van uw boeking.