Actieperiode afgelopen

Helaas, het is niet meer mogelijk om uw voucher te verzilveren. Wilt u profiteren van de beste hoteldeals bij Van der Valk? Schrijf u in voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan tevens elke maandag een hotel aanbieding voor een specifiek Van der Valk hotel.  

Inschrijven nieuwsbrieven

Bij hoeveel Van der Valk Hotels kan ik mijn voucher verzilveren?

Met uw voucher kunt u boeken bij 40 Van der Valk Hotels op de mooiste locaties. Staat het hotel van uw voorkeur er niet tussen? Uiteraard is het mogelijk om via ValkVerrast.nl een reguliere boeking te maken, of ontdek één van onze andere Van der Valk Hotels!

Er wordt aangegeven dat mijn actiecode niet meer geldig is, hoe komt dit?

Zodra u een boeking probeert af te ronden in de betaalstap, wordt de code inactief. Mocht het onverhoopt niet gelukt zijn om de betaalstap volledig te doorlopen, waardoor uw actiecode niet meer geldig is, vragen wij u een mailtje te sturen naar support@valkinternet.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw code weer geactiveerd wordt.

Ik wil graag een boeking maken bij een specifiek Van der Valk Hotel, maar er is geen beschikbaarheid. Hoe komt dit?

Met deze voucher verblijft u tegen een extra scherp actietarief in één van de deelnemende Van der Valk Hotels. Het kan daarom voorkomen dat een specifiek hotel voor bepaalde data geen beschikbaarheid meer heeft. Uiteraard verwelkomen wij u heel graag in één van de andere hotels, of adviseren wij u de beschikbaarheid voor een andere periode te checken.

Waar kan ik een specifiek verzoek voor mijn verblijf doorgeven?

Leuk dat we u binnenkort mogen verwelkomen! Speciale verzoeken kunt ook doorgeven aan het betreffende hotel, of in het notitieveld tijdens het maken van uw boeking.