Van der Valk hotel in het bos

Van der Valk Hotels hebben allen een omgeving waar genoeg te beleven valt. Zo ook de hotels in de natuur. Geniet van het prachtige, gevarieerde, Nederlandse landschap. Elk hotel biedt verschillende wandel- en fietsroutes aan om zo de omgeving van het hotel te kunnen ontdekken. Bij veel Van der Valk Hotels kunt u uw eigen fiets meenemen en stallen in een beveiligde fietsenstalling. Indien u liever een (elektrische) fiets of scooter huurt, is dit bij de meeste hotels ook mogelijk. Voor de details hiervan kunt u het beste een kijkje nemen op de website van het hotel of telefonisch contact opnemen met het hotel om te vragen naar de mogelijkheden. Daarnaast zijn er diverse Van der Valk Hotels waar u zelf samen met uw paard kunt verblijven en mooie tochten maken! Voor de paarden staan er speciale paardenboxen en paddocks op het terrein. Zo kunt u samen met uw paard genieten van een verblijf in een hotel in het bos.

Nachtje weg voor de natuurliefhebbers

Natuurliefhebbers kunnen hun hart zeker ophalen bij de Van der Valk Hotels. Naast hotels dichtbij steden en attractieparken heeft Van der Valk ook hotels in het bos en aan de kust. Zo kan iedereen een hotel naar eigen voorkeur kiezen. Echter wel met één gemene deler: de gastvrijheid die u bij Van der Valk gewend bent komt terug in elk hotel. Daarnaast maken de comfortabele kamers, de restaurants met heerlijke menu’s en de sfeervolle hotelbars Van der Valk een perfecte optie voor een nachtje weg! Bent u op zoek naar een verblijf dicht bij het bos? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Van der Valk en ontdek bij welk hotel u graag zou willen overnachten. De hotels bevinden zich door heel Nederland waardoor u een brede keuze hebt uit locaties. Tijdens uw verblijf kunt u de vele wandel- en fietsroutes verkennen die bij de hotelreceptie voor u klaarliggen.

Veelgestelde vragen

Bieden de hotels wandelroutes aan?

De Van der Valk hotels bieden bij de receptie diverse lange en korte wandelroutes aan. Ontdek de mooiste plekken rondom de hotels en geniet van de prachtige natuur!

Liggen de Van der Valk hotels in de buurt van natuurgebieden?

Diverse Van der Valk hotels zijn gelegen rondom prachtige natuurgebieden. Zowel in Noord, midden en zuid kunt u korte of lange wandelingen maken! Wanneer u een meerdaags arrangement of verblijf boekt kunt verschillende wandelroutes kiezen en daarnaast genieten van de faciliteiten van het hotel.

Biedt Van der Valk ook wandelarrangementen aan?

Bij verschillende Van der Valk hotels worden er arrangementen aangeboden die zich uitstekend lenen voor het wandelen bij een hotel. Boek bijvoorbeeld bij een 3=2 arrangement waar u 3 nachten verblijft voor de prijs van 2. Zo kunt u op uw gemak de omgeving van het hotel verkennen.