Boek een hotel in februari

De meest romantische maand van het jaar is aangebroken: februari! In deze maand vieren we de liefde tijdens Valentijnsdag en genieten we van de laatste maand van de winter. Zoek tijdens de koude winterdagen nog even de warmte op bij Van der Valk en laadt weer helemaal op tijdens een nachtje weg in een hotel in februari.

14 februari is de datum om uw geliefde eens extra in het zonnetje te zetten. Bij Van der Valk kunt tijdens Valentijnsdag alle kanten op. Neem uw geliefde mee voor een romantisch diner in een van de Van der Valk restaurants of boek een Valentijnsarrangement zodat u samen een volledig verzorgd romantisch nachtje weg bent. Niet alleen op 14 februari kunt u een romantisch nachtje weg boeken, maar ook in de overige maanden biedt Van der Valk diverse romantische arrangementen aan. Zo kunt u het hele jaar door de liefde vieren.

Op Valk Verrast boekt u voor de beste prijs een aanbieding in februari. U verblijft in een comfortabele en luxe kamer inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijt in het restaurant. Wilt u meerdaags overnachten inclusief een diner? Dan kunt u ook kiezen voor een Hartje Winter arrangement. Zo overnacht u volledig verzorgd tijdens uw weekend weg in februari. In veel van de hotels vindt u een heerlijke wellness met een verwarmd zwembad. Hier kunt u tijdens de winter heerlijk opwarmen. Een aantal hotels beschikken zelfs over een beautysalon waar u een ontspannende massage kunt boeken. Zo komt u helemaal tot rust tijdens uw nachtje weg in een Van der Valk hotel in februari.

Wilt u liever verblijven met zongarantie? Boek dan een goedkope vakantie in februari naar een van onze Caraïbische hotels in Bonaire en Curaçao. De luxe resorts beschikken over een zwembad en een privé strand waar u verkoeling kunt zoeken in het water. Daarnaast kunt u verschillende watersportactiviteiten doen of culinair genieten in een van de restaurants. Zien wij u snel in een van onze Van der Valk hotels?