Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Arrangementen & Deals

Geniet van de wellness

Drukke decembermaand gehad? Kom bij en geniet van de heerlijke wellness die de Van der Valk hotels u te bieden hebben. Zo komt u volledig tot rust en begint u het jaar vol goede moed! Bekijk snel de mogelijkheden!

Wilt u het jaar goed beginnen? Op Valk Verrast boekt u voor de beste prijs een aanbieding in februari. U verblijft in een comfortabele en luxe kamer inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijt in het restaurant. Interesse? Bekijk dan snel de aanbiedingen die Van der Valk te bieden heeft!

Arrangementen & Deals

Vier de liefde bij Van der Valk

Zet uw geliefde in het zonnetje. Bij Van der Valk kunt tijdens Valentijnsdag alle kanten op. Neem uw geliefde mee voor een romantisch diner in een van de restaurants of boek een Valentijnsarrangement zodat u samen een volledig verzorgd romantisch nachtje weg bent. Natuurlijk niet alleen op deze dag. Bij Van der Valk kunt u de liefde het hele jaar door vieren.

Arrangementen & Deals

Romantisch nachtje weg

Niet alleen op 14 februari kunt u een romantisch nachtje weg boeken, maar ook in de overige maanden biedt Van der Valk diverse romantische arrangementen aan. Zo kunt u het hele jaar door de liefde vieren.

Arrangementen & Deals

De winter bij Van der Valk

Wilt u meerdaags overnachten inclusief een diner? Dan kunt u ook kiezen voor een Hartje Winter arrangement. Zo overnacht u volledig verzorgd tijdens uw weekend weg in februari. Zo begint u het jaar op een fijne manier.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten