Een heerlijk nachtje weg in een hotel in oktober

De maand oktober is een perfecte maand om er even samen tussen uit te gaan en te overnachten in een Van der Valk hotel. De blaadjes aan de bomen kleuren langzaam oranje en de temperaturen dalen. In deze prachtige herfstmaand kunt u heerlijke wandelingen maken door de natuurrijke gebieden of een bijzondere fietstocht op bijvoorbeeld de Veluwe. De hotels liggen in allemaal in een groene omgeving waardoor het de ideale uitvalbasis is voor een nachtje weg tijdens de herfst.

Goedkope vakantie in oktober

Wilt u er even lekker tussenuit en bent u op zoek naar een hotel in oktober? Van der Valk heeft verschillende aanbiedingen om in oktober een goedkope vakantie of een nachtje weg te boeken. Kies voor een nachtje weg in eigen land of voor een vakantie bij een van de hotels met zongarantie in landen als Bonaire, Curaçao, Spanje of Frankrijk.

Een weekend weg in oktober

Had u nog niks op de planning staan maar wilt u toch nog even een weekend weg in oktober? Van der Valk biedt verschillende aanbiedingen aan. Zo kunt u voordelig één of meerdere nachtjes weg. Zoek tijdens uw verblijf de ontspanning op. Veel van de Van der Valk hotels beschikken over een prachtige wellness waar u even heerlijk kunt opladen en warm worden tijdens de herfstachtige dagen.

Van der Valk heeft voor ieder wat wils, bezoek een hotel in oktober in uw eigen land en geniet van de prachtige natuur. Of zoek het iets verder op en breng uw vakantie in oktober door op het strand!