Home

Voordelig overnachten bij Van der Valk Hotel ARA

Komt u voordelig overnachten bij Van der Hotel ARA? Bekijk dan hier voor een voordelig verblijf inclusief ontbijt. Midden in natuurgebied de Hooge Nesse, aan de oever van de Oude Maas, ligt Van der Valk Hotel ARA. Schepen varen er langzaam voorbij in een landschap met duizend verschillende kleuren groen. Hier komt u heerlijk tot rust, viert u een onvergetelijke bruiloft of boekt u successen op een zakelijke bijeenkomst.
Benieuwd naar alle deelnemende hotels?  Bekijk hier het volledige aanbod van alle hotels
1 nacht
2 of meer nachten

Aanbiedingen: 1 nacht

Het restaurant is het middelpunt van het hotel. U kunt er even bijkomen en ontspannen met een kopje koffie, smakelijk lunchen of ‘s avonds genieten van de mooie gerechten van de menukaart. De chef-kok en zijn keukenbrigade serveren de heerlijkste gerechten met wisselende seizoensproducten.  Zodra het zonnetje schijnt is het genieten op het terras, waar u eet en drinkt met uitzicht op de Oude Maas. 

Deluxe kamers, kamers met rivierzicht of tuinzicht en verschillende luxe Suites met infraroodsauna en groot balkon: wat u ook zoekt en boekt, hotel ARA staat garant voor een relaxed verblijf. Voel u thuis in één van de 80 hotelkamers. In het zwembad, de sauna en fitness kunt u lekker ontspannen. Gaat u liever naar buiten? In de omgeving van het hotel kunt u heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen. Voor een work-out in de buitenlucht vindt u outdoor fitnesstoestellen direct naast het hotel.

Hotel ARA ligt op korte rijafstand van de A16, met snelle toegang tot het centrum van Rotterdam en Dordrecht. Rotterdam biedt een scala aan mogelijkheden. Geniet van heerlijkheden in de Markthal, bewonder kunst in de Kunsthal of ga heerlijk shoppen in de vele winkelstraten. Vanaf het hotel loopt u in 5 minuten naar de voetgangersveerpont richting Puttershoek, een oud dorpje met een 16e-eeuwse haven. Een bezoek brengen aan de mooie, historische stad Dordrecht doet u in stijl: u reist er op een bijzondere manier naartoe met de watertaxi vanaf de veerhaven in Zwijndrecht.