VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK HOTEL BRUSSELS AIRPORT

  • Heerlijke overnachting
  • Gratis annuleren tot 16:00 uur op dag van aankomst
  • Geniet in het restaurant

Bent u op zoek naar een voordelig en heerlijk ontspannen verblijf bij een hotel in Brussel? Van der Valk Hotel Brussels Airport is gelegen op vijf minuten rijden van het vliegveld Zaventem. Daarnaast ligt het hotel op enkele minuten rijden van de gezellige binnenstad van Brussel. Boek bij Valk Verrast de beste aanbieding voor een overnachting inclusief ontbijt bij Hotel Brussels Airport.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter


Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

Ontdek de omgeving

In de nabije omgeving is een hoop te beleven, denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan de steden Leuven, Brussel, Antwerpen of Mechelen. In deze steden kunt u genieten van de mooie culturele en historische binnenstad, maar in het centrum kunt u ook heel goed winkelen! Even bijkomen van alle indrukken? Schuif dan aan bij een gezellig terras voor een hapje en een drankje! 

Van der Valk Hotel Brussels Airport biedt de mogelijkheid voor het huren van elektrische fietsen, zo kunt u genieten van de prachtige natuurrijke omgeving. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Kerkplein of het voormalig huis van de baron van Zaventem doormiddel van een van de uitgestippelde fietsroutes! Liever uw energie kwijt in de fitness van het hotel? Geen probleem, op de zesde verdieping van het hotel bevindt zich een fitnesscentra die beschikt over verschillende fitnessapparaten.  

Culinair genieten

Na een dag vol activiteiten kunt u aanschuiven bij restaurant Catharina, hier kunt u genieten van verschillende culinaire gerechten. Ook biedt het restaurant de mogelijkheid om lekkere seizoensgebonden gerechten te bestellen, de chefs kunnen het allemaal! Liever sushi eten? In de sushi bar Pink Ginger kunt u aanschuiven voor heerlijke verschillende soorten sushirols en andere lekker gerechten!  

Wilt u binnenkort overnachten bij Van der Valk Hotel Brussels Airport? Profiteer nu van al onze aanbiedingen en deals op de website!  

Ontdek meer over Hotel Brussels Airport