VAN DER VALK HOTEL UDEN-VEGHEL

Momenteel is Hotel Uden Veghel gesloten. Wij hopen u in 2026 weer te verwelkomen in ons vernieuwde hotel. 

Omgeving

Niet alleen het hotel maar ook de omgeving is bijzonder indrukwekkend. Het hotel grenst direct aan Natuurgebied De Maashorst waar bijzondere diersoorten zoals de Tauros, Wisent en Exmoorpony te vinden zijn. Een dag struinen of fietsen door de Maashorst kan net zo’n bijzondere ervaringen opleveren als een avontuurlijke safari in het buitenland.

Meer op zoek naar de dynamiek van de stad? Óf wilt u meerdere dagen invullen? Dan mag een stedentrip niet ontbreken. De steden Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen zijn elk binnen 30 minuten  met de auto te bereiken. Elke stad heeft zijn eigen charme, zo is Eindhoven een échte designstad waar een bezoek aan het nieuwe Strijp-S een bezoek waard is. Een enorm contrast met de sfeer In Den Bosch waar de smalle steegjes en binnenwateren juist idyllisch aandoen terwijl u Nijmegen wordt meegenomen in de ruwe verhalen van de Tweede Wereldoorlog of juist de rust opzoekt in het land van Maas & Waal.

Culinair

Bourgondisch genieten doe je in Uden, het aanbod varieert van low budget BBQ-restaurant tot sterrenzaak en alles wat daartussen zit. In het hotel is Restaurant Koosie gevestigd en staat bekend om zijn bijzonder goede prijs-kwaliteit verhouding. Het koksteam weet elk seizoen weer een verrassende kaart samen te stellen waar zowel traditionele Valk gerechten terug te vinden zijn als de nieuwste (vegan) smaakcombinaties. 

Skybar

Een bezoek aan de prachtige Skybar mag écht niet ontbreken, deze bar biedt alle ingrediënten voor een ontspannen avond. Bijzondere (vegan) snacks, prachtige wijnen én heerlijke cocktails. De comfortabele stoelen nodigen uit om achterover te hangen en te genieten van het weidse uitzicht.

 

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +31 413 79 90 10+31 413 79 90 10 (Lokaal tarief)

Hotel Uden - Veghel

Rondweg 2
5406 NK Uden

info@udenveghel.valk.com

Plan route

Beoordelingen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,8
uit  10759   betrouwbare beoordelingen