VOORDELIG VERBLIJVEN BIJ VAN DER VALK HOTEL UDEN-VEGHEL

  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Heerlijke overnachting
  • Genieten in het restaurant

Boek nu uw overnachting bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel. Dit in 2014 geopende hotel heeft al meerdere awards in de wacht gesleept. Onder andere “Beste Design hotel van Nederland”. Een prachtige kroon op het werk van Marijke Heinrichs – Van der Valk, verantwoordelijk voor de styling van het hotel wat nu door haar dochter Boukje wordt gerund. Bekijk hier de beste aanbiedingen van Van der Valk Hotel Uden-Veghel.

1 nacht
2 of meer nachten

Winterdeal

Voordelig genieten van de winter

 

Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

Brabantse gezelligheid

In de hotellobby wordt direct duidelijk waar deze award vandaan komt, de moderne styling straalt warmte én het luxe hotelgevoel uit. De mix met de Brabantse gastvrijheid zorgt voor een écht vakantiegevoel.

Voor een verrassend diner is Restaurant Koosie een bezoek waard. De menukaart van Restaurant Koosie is zeer vernieuwend én voorzien van een aantal Van der Valk klassiekers. Dit maakt het restaurant toegankelijk voor zowel de Bourgondiër als de trouwe Van der Valk fan.

Het hotel kenmerkt zich door de Skybar bovenop het hotel. Vanuit deze bar heeft u panoramisch uitzicht op de enerzijds groene en anderzijds dynamische omgeving, heerlijk om de avond af te sluiten met een goed glas wijn of speciale cocktail. In de weekenden geniet u van live muziek vanaf de vleugel. 

De natuur

Het hotel bevindt zich direct tegen natuurgebied De Maashorst. Dit grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland is nog rustig bezocht waardoor veel bijzondere diersoorten zich regelmatig laten zien. Ondanks dat dit natuurgebied nog geen overvolle trekpleister is zijn er veel activiteiten, fietsroutes beschikbaar. Tip: Breng een bezoek aan de lokale boeren waar u geniet van lokale lekkernijen.

Ook voor een stedentrip is Uden een perfecte locatie, doordat de steden Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen zich allen binnen 30 autominuten van het hotel bevinden combineert u deze eenvoudig bij een meerdaags verblijf. Elke stad heeft zijn eigen karakter en ook het winkelaanbod verschilt enorm per stad. Waar wacht u nog op, boek nu uw vakantie in eigen land.

Ontdek meer over Hotel Uden Veghel