Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Moederdag aanbod

Brunch

Weet u nog niet wat u uw moeder wilt geven voor Moederdag? Trakteer haar op een uitgebreide Moederdagbrunch van Van der Valk! Tijdens de Moederdagbrunch staan moeders in de spotlights, maar natuurlijk is iedereen welkom. Genieten doet u met zijn allen en daarom bieden onze Van der Valk Hotels speciale kindergerechten en beschikken zij vaak over een speciale kinderhoek. Een fantastisch begin van Moederdag!

Moederdag aanbod

Buffet

Verwen uw moeder met een uitgebreid en heerlijk dinerbuffet bij één van onze Van der Valk Hotels. Geniet onbepert van verschillende warme- en koude voorgerechten, diverse vlees-, vis- en vegetarische hoofdgerechten, een uitgebreid saladebuffet, een spetterend dessertbuffet én natuurlijk van elkaars gezelschap. Op deze manier wordt Moederdag een dag om nooit te vergeten!

Moederdag aanbod

Diner

Wilt u uw moeder verrassen met een heerlijk Moederdagdiner bij één van de Van der Valk Hotels? Bij Van der Valk weten we hoe we onze lieve moeders moeten verwennen. Onze hotels hebben een speciaal keuzemenu opgesteld waarbij de chef-koks de lekkerste gerechten hebben gekozen om zo alle moeders in de watten te leggen. Zo kunt u genieten van de lekkerste gerechten op Moederdag.

Moederdag aanbod

High Tea

De Moederdag high tea is speciaal voor alle moeders die graag een hele middag wilen genieten van een kop thee met veel lekkers in een goed gezelschap. U kunt tijdens de high tea genieten van onder andere diverse zoetigheden, verschillende hartige hapjes, ruimbelegde sandwiches, heerlijke bonbons en verse muffins en scones. De Moederdag high tea is pure verwennerij en erg leuk om samen te doen.