Onbeperkt genieten met een moederdagbuffet

Op zoek naar een leuk cadeau voor Moederdag? Verwen jouw moeder met een uitgebreid en heerlijk dinerbuffet bij één van onze Van der Valk Hotels. Bij Van der Valk kun je onbeperkt genieten van heerlijke gerechten en elkaars gezelschap! Moederdag staat natuurlijk in het teken van onze lieve moeders, daarom steken we bij Van der Valk de hele dag onze handen uit de mouwen voor de mama's. 's Ochtends kun je genieten van een heerlijk moederdagontbijt, 's middags kun je terecht voor een smakelijke moederdagbrunch of high tea en in de avond een geweldig moederdagdiner. Op deze manier wordt Moederdag bij Van der Valk een dag om nooit te vergeten!

Wat houdt een moederdagbuffet bij Van der Valk in?

Het welbekende buffet van Van der Valk is op Moederdag minstens zo geweldig als normaal. Zo kunt u onbeperkt genieten van:

  • Verschillende warme- een koude voorgerechten
  • Diverse vlees-, vis- en vegetarische hoofdgerechten
  • Uitgebreid saladebuffet
  • Een spetterend desserbuffet

Tijdens een Live Cooking buffet bereiden chef-koks uw favoriete gerechten direct voor uw neus klaar. Zo hoeft u niet lang te wachten en kunt u direct smullen! U geniet al voor een vaste prijs en dranken zijn hierbij inbegrepen.

Blijven slapen?

Blijven jullie gezellig een nachtje slapen in een van onze Van der Valk Hotels? Verblijf een nacht of weekend in een van onze luxe, comfortabele kamers en suites. Dé perfecte afsluiting van Moederdag!

Wilt u de volgende dag ook genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet? Bekijk dan onze scherpe moederdagarrangementen of boek een overnachting in uw favoriete hotel.

Deelnemende hotels

Toon filters