Hotel oudjaarsdag

Wilt u de jaarwisseling eens ergens anders doorbrengen dan thuis op de bank of samen met vrienden in de stad? Denk dan eens aan een overnachting in een hotel op oudjaarsdag. Op deze manier brengt u de jaarwisseling door vol luxe en comfort, zowel in de kamer als tijdens het aftellen in de bar, het restaurant of op het feestje in het hotel. In een hotel hoeft u zich nergens druk om te maken en kunt u echt van het moment genieten!

Hotel boeken voor 31 december?

Bent u op zoek naar een hotel voor tijdens oud en nieuw? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Van der Valk. De hotels zijn gevestigd door heel de Benelux en Duitsland, waardoor u voor een hotel dichter bij huis kunt kiezen of juist een hotel verder weg. U kunt uw verblijf in een Van der Valk compleet inrichten zoals u dat wilt. Zo zijn er extra feestelijke opties die u kunt toevoegen aan uw verblijf, denk aan: een check out, een uitgebreid ontbijt- of brunchbuffet, een heerlijk diner of sluit aan bij de spetterende Silvester Party. Bij de Silvester Party kunt u dansend het nieuwe jaar in! Of u nu intiem of uitgebreid de jaarwisseling wilt vieren: Van der Valk is het perfecte hotel op oudjaarsdag. 

Hotel aanbieding voor 31 december

Ook als u voordelig wilt overnachten met oud en nieuw bent u bij Van der Valk aan het juiste adres. Zo zijn er verschillende nieuwjaarsarrangementen waardoor u volledig verzorgd voor een voordelige prijs kunt verblijven in een van de hotels. Bent u enkel op zoek naar een overnachting inclusief ontbijt? Bekijk dan de aanbiedingenpagina op Valk Verrast en wie weet staat uw favoriete hotel ertussen voor oud en nieuw! Hopelijk mogen wij u ontvangen op 31 december en kunnen wij u een onvergetelijke jaarwisseling brengen.