Sylvester

Sylvester

De leukste Sylvesterparty’s van 2020

Bent u klaar voor een knallende oud & nieuw? Sluit u 2020 af en begint u 2021 met een spetterend feest? Op oudejaarsavond gooit u de benen los op swingende muziek onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes. Om 12 uur knallen de kurken van de fles en geniet u van een spetterende vuurwerkshow. De Sylvesterparty’s bij Van der Valk zorgen voor een feestelijke en compleet verzorgde jaarwisseling! 

Live Cooking oudejaarsbuffet

Boekt u bij uw favoriete Van der Valk hotel een Sylvester 2020-arrangement? Dan begint uw oud & nieuw bijvoorbeeld met een uitgebreid oudejaars Live Cooking dinerbuffet. De chefs maken de gerechten direct voor u neus klaar, zoals u het wilt zodat u gelijk kunt genieten! Het oudejaars Live Cooking buffet is extra feestelijk en kan al bestaan uit:

  • Warme en koude voorgerechten
  • Soepen, salades en vers brood
  • Diverse vis-, vlees- en vegetarische hoofdgerechten
  • Een feestelijk dessertbuffet als afsluiter
  • Uitgebreid drankassortiment, zowel alcoholisch als non-alcoholisch

Feestend het nieuwe jaar in

Na het buffet is het tijd voor de dansvloer! De Sylvesterparty’s zijn bijvoorbeeld inclusief muziek en live entertainment. Dé ideale manier om 2020 af te sluiten en het nieuwe jaar goed te beginnen. U wordt de hele avond en nacht in de watten gelegd. Geniet van de lekkerste hapjes en drankjes terwijl de band of dj de avond van de leukste muziek voorziet. Iets voor 12 uur komen de champagneflessen tevoorschijn, wordt er gezamenlijk afgeteld gevolgd door een spectaculaire vuurwerkshow. Al proostend en feestend gaat u het nieuwe jaar in! Blijf vooral nog van de hitjes van de band en dj genieten of duik hierna lekker het bed in. De volgende ochtend staat het uitgebreide nieuwjaarsontbijt al voor u klaar. Met de Sylvesterparty’s van 2020 weet u zeker dat u het jaar goed afsluit en gaat u écht goed het nieuwe jaar in.

Bent u benieuwd of uw favoriete Van der Valk Hotel een Sylvester 2020-arrangement aanbiedt? Bekijk het aanbod hieronder!

Nieuwjaar uitgebreid vieren?

Wilt u dit jaar oud & nieuw extra feestelijk en uitgebreid vieren? Bekijk dan ook de nieuwjaarsarrangementen bij Van der Valk, waar u profiteert van minimaal een overnachting, diner en ontbijt voor een feestelijk prijs! Heeft u al plannen voor oudejaarsavond maar nog niet voor nieuwjaarsdag? Begin 2021 dan extra goed met een uitgebreid nieuwjaarsontbijt- of brunch!

Deelnemende hotels

Toon filters