Overnacht in een Van der Valk hotel in Overijssel

Regio Overijssel: De plek waar u kunt genieten van de buitenlucht en gezellige oude steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer kunt bezoeken. Hier kunt u gezellig heen met uw familie, vrienden of geliefde. Er is voor ieder iets leuks!

Wanneer u wilt verblijven in de regio Overijssel bent u welkom bij een van de Van der Valk hotels. In de buurt van de hotels zijn prachtige routes om te fietsen. Daarnaast kunt u er ook gemakkelijk op uit met de auto naar bijvoorbeeld een pretpark of naar Landgoed Weldam. Een leuk dag weg samen met uw familie, geliefden en/of vrienden.

Ga bijvoorbeeld een dagje naar attractiepark Slagharen. Hier kunt u de hele dag genieten van meer dan dertig leuke en spannende attracties. In het park bevindt zich ook een waterpark waar u met lekker weer veel plezier kunt maken samen met het hele gezin. Wanneer u zin heeft om een hapje te eten en te drinken, kunt u terecht in het park bij restaurants of kleine eettentjes waar u iets kan halen. Na een lange dag vol plezier kunt u natuurlijk terecht in een van onze Van der Valk hotels!

Bent u op zoek naar gezelligheid in de stad? Dan is Zwolle de plek voor u! Hier kunt u een goed dagje shoppen en gezellige straatjes verkennen. Of breng een bezoek aan de Sassenpoort. Dit is de stadspoort die werd gebouwd in de 14e eeuw. U kunt ook met een sloep, kano of waterfiets door de grachten varen van de stad. Verder kunt u nog door de stad lopen om de rest van de geschiedenis van de stad te leren.

Bent u een kunstliefhebber? Neem dan een kijkje bij het Rijksmuseum Twente.  Het museum is gevuld met meer dan 10.000 kunstobjecten uit verschillende periodes, van de middeleeuwen tot de 21e eeuw! Hier bevinden zich bekende schilderijen zoals onder anderen ‘De Luitspeelster’ van Jan Steen. U kunt hier de hele dag rondlopen en alle objecten bewonderen!

Deelnemende hotels

Toon filters