Attracties

Alpincenter Bottrop

Alpincenter Bottrop

Beleef een dagje Alpincenter Bottrop

Leef je uit in de langste skihal ter wereld! Of je nu een zeer ervaren skier of snowboarder bent of  een beginner ... Alpincenter Bottrop heeft voor ieder niveau wat te bieden. Pak als beginner de sleeplift en stap uit bij het beginnersgedeelte. Ben je meer gevorderd? Stap dan op een van de twee banden en laat je naar het bergstation brengen. De freestylers in het gezelschap komen daarnaast volledig aan hun trekken in het funpark.

Ski- en snowboardles

Wil je leren skien of snowboarden? Hier leer je deze sport onder de ervaren leiding van een team van ca. 100 snowboard- en skileraren twee keer zo snel!

Rodelbaan

Is het weer goed genoeg? Laat je dan in de open lucht met een snelheid tot wel liefst 42 kilometer per uur vanaf het bergstation naar beneden het dal in suizen. Onderweg vlieg je over een parcours met scherpe bochten, een 360° spin en een tunnel. Gegarandeerd plezier voor zowel jong en oud. 

Van plan om het Alpincenter te bezoeken? Maak het uitje dan compleet door het te combineren met een of meerdere overnachtingen in een van onze hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Alpincenter Bottrop