Attracties

Moviepark Germany

Moviepark Germany

Beleef een dagje Moviepark Germany

Moviepark Germany ligt net over de grens, in het Duitse plaatsje Bottrop-Kirchhellen. Het park heeft meer dan 40 attracties met verschillende thema's volledig gebaseerd op film en TV. Zowel jonge kinderen als tieners beleven er een geweldige dag en maken kennis met hun filmhelden.

Spongebob en High Fall

In Moviepark Germany is er voor jonge kinderen Nickland met onder andere Avatar Air Glider, Blue's skidoo, Spongebob en Diego's Rescue Rider. De grote helden van Nickelodeon. Tieners maken spannende ritten in de achtbanen van The Old West met de MP Express, The Bandit en de High Fall. Dit is een vrije val van maar liefst 60 meter hoog met een snelheid van 90 km/h. De prachtige filmdecors van het park brengen je helemaal in de filmsfeer. Tijdens shows zoals de Ice-Age - The 4D Experience, beleef je een adembenemende avonturen die alle zintuigen prikkelen.

Ook een bezoek aan Moviepark Germany brengen? Maak het uitje dan compleet met een overnachting in een van onze hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Moviepark Germany
www.movieparkgermany.de
Warner-Allee 1
46244 Bottrop
Duitsland

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Moviepark Germany