Attracties

Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

Ervaar Burgers' Zoo

Burgers' Zoo in Arnhem is een van de topattracties van Nederland. Deze bijzondere dierentuin brengt je midden in het wild, dicht bij de dieren. Deze kunt u zien in hun natuurlijke leefomgeving die niet van echt te onderscheiden is. De dieren in Burgers' Zoo komen er helemaal tot hun recht.

Natuurlijke habitat

Dierenpark Burgers' Zoo in verdeeld in ecodisplays waarin de leefomgeving van de dieren optimaal is nagebouwd. Geen hokken of verblijven. Ze krijgen er de maximale ruimte en leven tussen andere dieren van hun natuurlijke habitat. Bezoekers kunnen zo een tocht maken door verschillende exotische natuurgebieden. Leeuwen en tijgers leven met giraffen, olifanten, zebra's en neushoorns. Je loopt door jungles, woestijnen en regenwouden. Onderweg bezoek je het aquarium met een schitterend koraalrif en enorme haaien. In de vogeltuin loop je tussen honderden exotische vogels.

Ook een bezoek aan Burgers' Zoo brengen? Maak het uitje dan compleet met een overnachting in een van onze hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Burgers' Zoo 
www.burgerszoo.nl 
Antoon van Hooffplein 1 
6816 SH Arnhem

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Burgers Zoo