Attracties

Nederlands Openlucht Museum

Nederlands Openlucht Museum

Beleef een dagje Nederlands Openlucht Museum

Bezoek het Nederlands Openluchtmuseum, gelegen in een prachtig park aan de rand van Arnhem en maak een reis door de tijd. Waan jezelf 200 jaar terug in de tijd en baan je weg door naar het heden. Of je nu jong bent of oud … het belooft een indrukwekkende en onvergetelijke tocht te worden.

Real life historie

Wandel door twee eeuwen architectuur, cultuur en verhalen. Laat je zintuigen prikkelen door alle geuren, smaken, kleuren en geluiden uit de diverse tijdperken. Maak kennis met de Nederlanders van toen en nu. Bewonder de bedstee waar ze meer dan een eeuw terug in hebben geslapen en sta versteld over het verschil in mensenlengte tussen toen en nu.

Nieuw: de Noorse ‘Watersnoodwoning’

‘De Ramp’ van 1953 is nu ook aan het geschiedenisplaatje van het park toegevoegd . Bezoek de houten Noorse ‘Watersnoodwoning’ en ga terug naar het moment in de nacht van 31 januari op 1 februari 1953, luister naar het verhaal van de eerste bewoonster en bekijk hoe de wereld Nederland te hulp schoot.

Openingstijden 2014

Het museum is van 1 april t/m 26 oktober elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Van 29 november t/m 11 januari komt de winter van vroeger tot leven met o.a. een grote ijsbaan!

Van plan om het Nederlands Openluchtmuseum te bezoeken? Maak het uitje compleet door het te combineren met een arrangement of een overnachting in een van onze hotels.

Nederlands Openlucht Museum
www.openluchtmuseum.nl
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Nederlands Openlucht Museum