Nieuwjaar

Feestelijk het nieuwe jaar in bij Van der Valk

Wilt u graag feestelijk het nieuwe jaar in? Of doet u dat liever heerlijk ontspannen? Van der Valk biedt een gevarieerd nieuwjaarsaanbod aan om het nieuwe jaar naar eigen wens in te luiden. Hieronder vindt u wat de Van der Valk hotels speciaal voor de jaarwisseling aanbieden. Begin het jaar goed met een uitgebreid nieuwjaarsontbijt- of brunch of geniet van een compleet verzorgde jaarwisseling met het nieuwjaarsarrangement. Zo hoeft u nergens over na te denken en wordt alles tot in de puntjes geregeld. Kies er bijvoorbeeld voor om aan te schuiven bij het feestelijke oudjaardinerbuffet of schuif aan in het restaurant voor een culinaire avond. Vervolgens kunt u om 00:00 proosten in de bar of intiem met z'n tweeën op de hotelkamer. Kortom, bij Van der Valk heeft u verschillende mogelijkheden om het nieuwe jaar te starten. 

Tips voor de jaarwisseling 

Wilt u er tijdens de jaarwisseling even lekker tussenuit gaan? Dan kan u ervoor kiezen om een stedentrip te maken of een evenement te bezoeken zoals, de winter Efteling of een wintercircus. Wilt u graag ontspannen het nieuwe jaar in? Dan kunt u bij diverse hotels gebruik maken van de wellness. Hier kunt u heerlijk ontspannen en het nieuwe jaar te starten.  

Het nieuwe jaar buiten de grenzen ingaan 

U kunt er ook voor kiezen om de jaarwisseling dit jaar buiten Nederland te vieren. Onder andere in Duitsland worden veel Sylvester party’s georganiseerd die zeker de moeite waard zijn! Wilt u even weg van de winterse temperaturen? Dan kan u ervoor kiezen om in een van de Van der Valk hotels buiten Europa te overnachten, zoals op Curaçao of Bonaire. 

Bent u van plan om tijdens de jaarwisseling een (korte) vakantie te boeken? Boek dan een of meerdere overnachtingen bij een van onze Van der Valk hotels.