Pinksterontbijt bij Van der Valk – de beste start van de dag!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Niet alleen omdat dit energie geeft voor de rest van de dag, maar ook omdat het even tijd met z’n tweeën, of met de hele familie betekent. Extra redenen dus om uit te pakken tijdens het pinksterweekend! Kom langs voor een uitgebreid pinksterontbijt in een Van der Valk hotel en stel uw eigen ontbijt samen uit;

  • Heerlijke verse broodjes
  • Verse eitjes, bereid op jouw favoriete manier
  • Breed assortiment aan vleeswaren
  • Diverse zuivelproducten zoals kaas, yoghurt en melk
  • Muesli, cruesli, cornflakes en verschillende soorten noten
  • Versgeperste vruchtensappen
  • Verschilende soorten koffie en thee

De vroege vogels kunnen vanaf 07.00 uur genieten van het uitgebreide pinksterontbijt in hun favoriete Van der Valk hotel. Zo houdt u genoeg tijd over voor leuke activiteiten in de buurt. Bent u benieuwd wat u in de omgeving van onze hotels kunt doen? Veel hotels bevinden zich in of vlakbij een mooi natuurgebied. Een (elektrische) fiets huren of de omgeving per voet bekijken is daarom altijd de moeite waard. Bent u benieuwd naar lokale tips? Bekijk dan de websites van de hotels zelf voor meer informatie.

Iets later beginnen? Dat kan!

Uitslapers opgelet! Speciaal voor jullie bieden onze Van der Valk hotels een heerlijke pinksterbrunch aan. U kunt eerst lekker uitslapen want het buffet begint vaak pas rond het middaguur. Hierna heeft u 3 uur lang keuze uit de meest uitgebreide warme- en koude buffetten, diverse soorten vis-, vlees- en vegetarische gerechten, salades en nog meer. 

Heeft u al plannen voor overdag maar wilt u ’s avonds genieten van een uitgebreid dinerbuffet? Bekijk dan de pinksterbuffetten van Van der Valk. Hier heeft u keuze uit diverse gerechten uit de internationale keuken. Wat dacht u van een Aziatisch wok gerecht, Italiaanse pasta of asperges van de Hollandse bodem? De chef-koks maken hier ter plekke uw favoriete gerechten klaar. Dit is ideaal voor familiediners, want ook onze kleinste gasten kunnen kiezen uit hun favoriete gerechten! 

Deelnemende hotels

Toon filters