Pinksterbuffet bij Van der Valk

Pinksteren staat weer bijna voor de deur en dat betekent een lang weekend vol gezelligheid! Wilt u lekker het hele weekend ontspannen of staan uw dagen al volgepland met allerlei leuke activiteiten? Maak Pinksteren extra bijzonder en verwen uzelf en geliefden met een heerlijk pinksterbuffet bij Van der Valk. De chef-koks zorgen voor verrukkelijke warme- en koude maaltijden. Van verse salades en smakelijke voorgerechten tot aan diverse soepen, culinaire hoofdgerechten en een uitgebreid dessert buffet. Ontdek en geniet van de diverse soorten vlees en vis die de chef à la minute voor u bereidt. 

Op stap met de kids

Geniet van het lange weekend en ga gezellig op stap met de kinderen. Ontdek de mooiste dieren in de dierentuin, beleef de tijd van uw leven in een pretpark of ga gezellig naar een zwemparadijs, museum of theater. Maak deze onvergetelijke dag af met een heerlijk pinksterbuffet bij Van der Valk en een overnachting in een ruime familiekamer. De volgende morgen sluit u Pinksteren bij Van der Valk af met een uitgebreide pinksterbrunch, terwijl kinderen kunnen smullen van het kinderbuffet.

Toch liever een andere keer blijven eten?

Staat uw Pinksteren al volgepland, maar heeft u wel zin om een andere keer gezellig te komen eten? Bekijk dan ook eens de rest van onze culinaire aanbiedingen. Komt u traditioneel met de hele familie brunchen op zondag? Of laat u uzelf liever verwennen met een verrukkelijk aspergemenu? Met de diverse en uitgebreide menukaarten van de Van der Valk hotels heeft u genoeg keus!

Toe aan een verwenmomentje?

Wilt u liever ten volle uitrusten tijdens Pinkersteren? Bij Van der Valk kunt u helemaal tot rust komen. Meerdere hotels bieden diverse wellnessarangementen aan. Rust uit in de sauna, neem een duik in het zwembad en krijg een kleurtje onder de zonnebank. Nog niet genoeg ontspannen? Geniet dan nog even van een heerlijke massage en een warme douche. Een ding is zeker, u bent na Pinksteren weer helemaal klaar voor een nieuwe week!

Geniet van het pinksteraanbod

Begint u het liefst zo vroeg mogelijk op Eerste of Tweede Pinksterdag met genieten van het culinaire pinksteraanbod? Bekijk dan ook het uitgebreide pinksterontbijt of de uitgebreide pinksterbrunch, inclusief feestelijk dessertbuffet! Veel van onze hotels hebben speciaal voor kinderen een speelhoek ingericht, zodat zij kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Zo geniet iedereen van Pinksteren!

Deelnemende hotels

Toon filters