Verwen uw vader met een vaderdagontbijt

De derde zondag van juni is het weer Vaderdag, de dag om uw vader in het welverdiende zonnetje te zetten. Bent u van plan om uw vader in de watten te leggen, maar weet u nog niet hoe? Denk dan eens aan een lekker vaderdag ontbijt om de dag goed mee te beginnen. U kunt samen met uw vader gaan ontbijten, maar hem natuurlijk ook een ontbijt cadeau doen om met iemand anders hiervan te genieten.

Samen ontbijten in een restaurant

Wilt u er gezellig op uit met uw vader op Vaderdag? Denk dan eens aan een uitgebreid vaderdagontbijt in één van onze restaurants in plaats van thuis. Begin de dag goed met het uitgebreide culinaire aanbod in een sfeervol restaurant. Beleef samen met uw vader een gezellige tijd onder het genot van een heerlijk Van der Valk ontbijt. Een mooi moment om te blijven herinneren. Wilt u echt even uitpakken dit jaar? Dan kunt u ook een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet cadeau doen. Veel Van der Valk hotels beschikken over familiekamers met "connecting doors". Zo geniet u van een heerlijk nachtje weg met het hele gezin!

Vaderdagontbijt bij Van der Valk

Een uitgebreid vaderdagontbijt bij Van der Valk is ideaal om samen te doen, maar ook perfect om met de hele familie van te genieten. Slaapt uw vader graag uit? Dan kunt u samen met het gezin ook aansluiten bij het vaderdagbrunchbuffet in een Van der Valk hotel. Zo start u de dag rustig op en geniet u van een heerlijk buffet vol vlees-, vis- en vegetarische gerechten die de chef-koks vers voor u hebben bereid. U kunt er van alles wat proberen! Zijn er jonge kinderen bij het gezelschap? Veel Van der Valk hotels beschikken over een speelhoek of speeltuin waar zij kunnen spelen. Daarnaast organiseren veel hotels speciale kinderactiviteiten. Op deze manier is het ook ideaal om met jonge kinderen deel te nemen aan een vaderdag ontbijt of brunch. Wilt u uw vader in het zonnetje zetten tijdens Vaderdag bij Van der Valk? Reserveer dan alvast een tafeltje bij uw favoriete hotel.

Deelnemende hotels

Toon filters