Valentijn hotel met bubbelbad

Op 14 februari wordt de dag van de liefde gevierd. Wilt u uw partner dit jaar verrassen met een romantisch nachtje weg met Valentijn? Boek dan een overnachting in een Van der Valk hotel met een bubbelbad op de kamer. Tijdens uw overnachting geniet u van tijd voor elkaar in een comfortabele hotelkamer of suite. Laat u tijdens uw verblijf in het Valentijn hotel met bubbelbad onderdompelen in luxe.

Romantisch hotel met Valentijn

Bent u op zoek naar een romantisch hotel midden in het stadscentrum of juist gelegen in een natuurrijke omgeving? De Van der Valk hotels vindt u op verschillende bijzondere locaties. Hierdoor heeft u genoeg keuze om een hotel te vinden wat bij u past. Als u kiest voor een Valentijn hotel met bubbelbad midden in het stadscentrum, kunt u de geschiedenis van de stad ontdekken of shoppen. Of trek er samen in de avond nog even op uit om een drankje te doen in een gezellige bar of restaurant. Wilt u toch liever in het hotel blijven? De hotels beschikken over culinaire restaurants en vaak ook over een sfeervolle hotelbar. Zo geniet u samen nog even na van een romantische dag.

Wilt u tijdens uw overnachting volledig tot rust komen? Veel van de Valk hotels beschikken over ontspanningsfaciliteiten zoals een wellness of een sauna. Wist u dat u als hotelgast hier gratis gebruik van kunt maken? Zo hoeft u enkel uw badkleding mee te nemen. Bij sommige Van der Valk hotels is het zelfs mogelijk om een heerlijke massage of andere behandeling te boeken. Ontdek welke hotels er over wellnessfaciliteiten beschikken.

Geniet van een arrangement met Valentijn

Wilt u een compleet verzorgd verblijf? Dan kunt u bij Van der Valk kiezen voor verschillende valentijnsarrangementen. Zo worden u en uw Valentijn heerlijk in de watten gelegd en hoeft u verder nergens meer over na te denken. De inhoud van het arrangement verschilt per Van der Valk hotel maar is altijd inclusief een overnachting in een luxe kamer en een heerlijk uitgebreid ontbijt.