De leukste Van der Valk Gifts

Iedereen komt weleens in een situatie waarbij u niet weet wat u voor een ander zou moeten kopen. Gelukkig zijn er voor zulke momenten de leukste Van der Valk gifts beschikbaar in Valk Store. Hier zijn super leuke hebbedingetjes verkrijgbaar om weg te geven, u kunt natuurlijk ook uzelf lekker verwennen. Een ding is zeker voor een origineel cadeau bent u bij Valk Store op het juiste adres.  

Van der Valk Gifts voor jong en oud

Het maakt niet uit voor wie u een cadeau aan het zoeken bent, Van der Valk gifts zijn er voor iedereen.

Van der Valk Giftcard

Een Van der Valk Giftcard is het ideale cadeau om te geven aan uw dierbare. Met de Van der Valk Giftcard heeft u de mogelijkheid om bij alle Van der Valk Hotels & Restaurants te betalen. De giftcard is zowel fysiek als online te gebruiken!

Van der Valk Sokken

Wat is er leuker dan één paar sokken met toekans erop? Inderdaad, twee paar sokken met toekans erop! Daarom komt de Van der Valk Sokken set met twee paar sokken, elk met leuke toekan prints erop.

Van der Valk Giftbox

Kent u iemand die maar niet uitgepraat raakte over de geweldige handzeep en lotion van Van der Valk? Dan zijn de Giftbox Handzeep & Lotion Comfort en Giftbox Handzeep & Lotion Suite het perfecte cadeau!

Van der Valk Puzzel

Voor fans van puzzelen is de Van der Valk puzzel het perfecte cadeau. In samenwerking met de iconische Jan van Haasteren is een leuke en grappige puzzel ontworpen, die een geweldige toevoeging is aan iedere puzzelcollectie.

Timo Toekan knuffel en rugzak

Timo Toekan is al jarenlang het gezicht van de kindermenu's in onze hotels en het is begrijpelijk dat uw kind hem overal mee naartoe wil nemen. Nu is dat mogelijk met de Timo Toekan Knuffel en rugzak.

Gouden toekan beeldje

Wellicht heeft u dit beeldje wel eens gezien in een van de kamers, vergaderzalen of in een van onze restaurants. Het beeldje is een ideale accessoire voor in huis of uw thuiskantoor. Het Gouden toekan beeldje is een erg gewild beeldje en nu ook beschikbaar in Valk Store.