Weekend weg en wandelen bij Van der Valk

Heeft u behoefte aan een ontspannen weekend weg om helemaal tot rust te komen? Wat dacht u van een heerlijke wandeling tijdens uw verblijf bij Van der Valk? De Van der Valk hotels hebben een perfecte ligging, waardoor er allerlei mogelijkheden zijn. Zo kunt u genieten van een weekend weg en wandelen in de mooiste gebieden. Wandel over heidenvelden, door het bos of waai heerlijk uit op het strand. Een leuke bijkomstigheid is dat wandelen stress- en spanningverlagend werkt. Daarnaast verbrandt u met een stevige wandeling meer dan met joggen!

Omgeving

Door de perfecte ligging van de Van der Valk hotels zijn ze makkelijk te bereiken met de auto of met openbaar vervoer. Naast het wandelen tijdens uw weekend weg, liggen er ook veel hotels in de buurt van een attractiepark, een dierentuin of in de buurt van het centrum. Zo kunt u op allerlei verschillende manieren eropuit samen met uw partner, uw vrienden of met het hele gezin.

Fietstochten

Wilt u niet alleen genieten van een weekend weg met wandelingen maar ook van een heerlijke fietstocht? Dan bent u ook bij Van der Valk op het juiste adres. De omgeving van de hotels bieden uitstekende mogelijkheden voor mooie fietstochten. Fiets bijvoorbeeld over de Veluwe waar u kunt genieten van de prachtige natuur of ga de stad verkennen op de fiets. De meeste Van der Valk hotels verhuren ook (elektrische) fietsen. Zo hoeft u niet uw eigen fiets mee te nemen. 

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf bij Van der Valk bent u van alle gemakken voorzien. Voor nog meer ontspanning kunt u gebruik maken van de wellness- en fitnessfaciliteiten van het hotel. Ontspan in de sauna of neem een heerlijke duik in het zwembad. Daarnaast beschikken sommige hotels ook over een beautysalon waar u kunt genieten van diverse schoonheidsbehandelingen en massages. Voor optimale ontspanning kunt u kiezen voor een overnachting in een van de luxe suites. Deze suites zijn voorzien van een ruime badkamer met een bubbelbad of soms zelfs een privésauna. Kortom, bij Van der Valk kunt u terecht om even volledig te ontspannen.

Deelnemende hotels

Toon filters