Bruiloft zaal huren

Uw bruiloft is een van de mooiste dagen uit uw leven. Een feest waarbij u en uw geliefde in het huwelijk treden. Een mooie bruiloft zaal draagt eraan bij om de dag onvergetelijk te laten zijn. De zaalverhuur voor uw bruiloft is dus een erg belangrijke en daarom lastige keuze. U wilt natuurlijk wel trouwen op de locatie van uw dromen! 

Uw bruiloft bij Van der Valk

Van een knusse receptie tot aan een groot feest, Van der Valk biedt voor elke wens mogelijkheden. Uiteraard wilt u dat de dag perfect verloopt. Vooraf komen er daarom veel keuzes op het bruidspaar af. Veel keuzes die u zelf moet maken, maar de ervaren salesteams van de Van der Valk hotels helpen u graag om te bepalen welke keuze het beste bij u past. Daarnaast neemt dit team graag veel van de organisatie uit handen. Van der Valk doet er alles aan om u de dag van uw leven te bezorgen. Omdat iedereen uniek is en zijn eigen wensen heeft, wordt uw trouwdag volledig op maat samengesteld. Zo ook de keuze, inrichting en aankleding van de bruiloft zaal. 

Officiële trouwlocatie Nederland

Sommige Van der Valk hotels zijn officiële trouwlocaties waardoor de ambtenaar van de burgerlijke stand de ceremonie in het hotel mag houden. Dit betekent dat u uw hele trouwdag zich afspeelt onder één dak of bij mooi weer in de tuin van het hotel. Als u gaat trouwen moet het vooral een prachtige dag worden zonder dat u zich druk hoeft te maken over de organisatie. Van der Valk heeft veel ervaring met bruiloften en op basis daarvan kunnen de salesteams van de hotels u goed adviseren. Bent u benieuwd naar de oneindige mogelijkheden en/of de bruiloft zaal prijzen? Neem dan contact op met het salesteam van het hotel naar keuze.