Hotelarrangement met aanbieding

Wilt u voordelig overnachten bij Van der Valk? Denk dan eens aan een hotelarrangement met aanbieding. Niet alleen de prijs is voordelig, maar tijdens uw verblijf is ook alles verzorgd. Zo hoeft u zelf niks meer te regelen, enkel te genieten. Een arrangement bestaat uit minimaal een overnachting inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk diner. Tijdens uw verblijf zal het u aan niets ontbreken. U overnacht in een luxe kamer met een comfortabel bed. Dit draagt bij aan een goede nachtrust waardoor u de volgende ochtend heerlijk wakker wordt. Wilt u heerlijk tot rust komen tijdens uw verblijf? Dan kunt u de wellnessruimte bezoeken waar veel Van der Valk hotels over beschikken. Zo kunt u bijvoorbeeld ontspannen in de infrarood sauna, maar ook baantjes trekken of relaxen in het verwarmde binnen- of buitenzwembad. U begint de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet vol warme- en koude lekkernijen. Denk aan luxe broodsoorten met beleg, een gebakken ei, yoghurt met fruit en nog veel meer! ‘s Avonds kunt u aanschuiven in het hotel-restaurant voor een lekker diner. Afhankelijk van het arrangement is dit een uitgebreid 3-gangen diner of een onbeperkt Live Cooking buffet.

Ga eropuit tijdens uw verblijf bij Van der Valk

In de omgeving van een Van der Valk hotel is genoeg te beleven. Zo liggen veel hotels nabij een mooi natuurgebied voor een wandeling of een fietstocht. Bij de receptie van het hotel zijn er verschillende routes in de omgeving te voet of per fiets te verkennen beschikbaar.

Naast een natuurgebied liggen veel hotels ook rondom bruisende steden, dit maakt het de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip. Ontdek het winkelcentrum van een stad of bekijk de architectuur. Daarnaast is het ook een idee om een attractiepark, dierentuin of museum te bezoeken. Het hotel helpt u graag om de mogelijkheden in de buurt op een rij te zetten. Heeft u zin gekregen in een volledig verblijf bij Van der Valk? Boek dan de hotelarrangementen met aanbieding.