Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Geniet u ook zo van het voorjaar? Lammetjes in de weide, narcissen die verschijnen en de temperatuur die langzaam oploopt. Na de sfeervolle wintermaanden is het nu tijd voor de lente! Boek alvast ons Vrolijk Voorjaar arrengement en haal alles uit dit prachtige seizoen.

Wilt u genieten van prachtige fietsroutes in april? De omgeving van de Van der Valk hotels biedt uitstekende mogelijkheden om er met de fiets op uit te gaan. Geniet bijvoorbeeld van een mooie fietstocht over de Veluwe of maak een prachtige fietsroute door de bossen. U kunt natuurlijk ook de stad verkennen op de fiets en op zoek gaan naar monumentale panden en musea. Zo kan iedereen op zijn eigen gemak de omgeving verkennen op de fiets.

Op zoek naar een voordelige overnachting in april? Bij Van der Valk vindt u een aanbieding die bij u past! Gaat u graag fietsen of wandelen? Wilt u graag genieten van een vakantie in eigen land? Bekijk hier alle huidige acties en vind de beste Van der Valk aanbieding voor u!

Vier de lente met uw dierbaren door samen buiten de deur van Pasen te genieten! Ook dit jaar kan dit weer bij Van der Valk. Onze hotels bieden verschillende mogelijkheden tijdens Pasen. Van een Paasbrunch tot een Paasarrangement, wij bieden voor ieder wat wils tijdens deze feestdag. We kijken uit naar uw komst! 

Overnacht u binnenkort bij Van der Valk of bent u nog op zoek naar een geschikt hotel? Dan kunnen de faciliteiten van het hotel een rol spelen in uw keuze. Bij Van der Valk geniet u niet alleen van luxe faciliteiten op uw kamer of suite maar ook in het hotel. Bekijk snel al onze faciliteiten!