Overnachten in een Van der Valk hotel in april!

Wanneer de eerste zonnestralen, bloemetjes en bijtjes weer tevoorschijn komen, dan is de tijd van de lente weer aangebroken. Bij Van der Valk kunt u genieten van de voorjaarszon en de prachtige natuur in combinatie met een voorjaarsarrangement. Verblijf in een van de comfortabele hotelkamers en maak gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet. Zo start u de dag fris en fruitig en kunt u ultiem genieten van de dag. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wandeling of fietstocht in de omgeving van het hotel? Dat is bij Van der Valk uiteraard mogelijk! Loop gerust eens langs de receptie voor meer informatie over fiets- en wandelroutes. Zo beleeft u de veelzijdigheid van de lente en geniet u van alle prachtige kleuren in de velden of de lammetjes in de wei.

Bent u op zoek naar een weekendje weg in april? Dan is een verblijf in een hotel in april bij Van der Valk precies wat u zoekt. Met een Vrolijk Voorjaar arrangement geniet u van een compleet verzorgd verblijf. Hier zit een ontbijt en diner bij inbegrepen. Zo ontdekt u de lekkerste seizoensgerechten of klassiekers op de menukaart. Door het paasweekend is een hotel in april bij Van der Valk geschikt voor een lang weekend genieten van elkaar, de faciliteiten van het hotel en de prachtige natuur.

Bent u op zoek naar een verblijf waar u gegarandeerd kunt genieten van de zon? Kies dan voor een goedkope zonvakantie in april bij Van der Valk. Op de Caraïbische eilanden Bonaire en Curaçao boekt u een zonvakantie in april waar u kunt genieten op het strand of aan het zwembad. Er zijn genoeg leuke activiteiten te doen op de eilanden waardoor u het ultieme vakantiegevoel ervaart.

Kortom, vier de lente bij Van der Valk en geniet ultiem van dit heerlijke seizoen!