Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Arrangementen

Magische kerst

Beleef de leukste tijd van het jaar bij Van der Valk! U kunt genieten van een mooie kerst samen met uw familie en vrienden bij Van der Valk. Bekijk de kerstarrangementen en alle oneindige mogelijkheden bij onze hotels.   

Nog geen plannen met Nieuwjaar? Vier het begin van het nieuwe jaar bij Van der Valk! Begint u het jaar het liefst volledig ontspannen? Dat kan! Bekijk de Nieuwjaarsaanbiedingen die Van der Valk te bieden heeft en vindt de beste aanbieding voor u.

Deals

3=2

In december een paar dagen weg wordt nóg leuker met de Van der Valk 3=2 aanbiedingen! U verblijft namelijk 3 nachten en betaalt er maar 2! U profiteert dus van scherpe kortingen waardoor u extra veel leuke dingen kunt doen in en rondom het hotel.

Deals & Arrangementen

Winteraanbiedingen

Wilt u graag een nachtje weg in de maand december? Kom dan genieten van de winter bij Van der Valk. Onze hotels beschikken over de beste faciliteiten om uw verblijf in december onvergetelijk te maken! Bekijk alle winteraanbiedingen en kom volledig tot rust in een van onze prachtige hotels.

De winter staat weer voor de deur. Een mooi moment om uzelf extra te verwennen. Speciaal voor de winterdagen kunt u genieten van een Van der Valk Hartje Winter arrangement. Laat u verrassen door de speciaal opgestelde winterse menukaart of kom tot rust in de wellness!