Hotel in december

De leukste maand van het jaar viert u natuurlijk bij Van der Valk. Samen met uw vriend, vriendin, gezin of familie beleeft u tijdens deze feestelijk maand een onvergetelijk nachtje weg. In december kunt u samen de leukste feestdagen vieren in onze hotels zoals Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Kies bijvoorbeeld voor een volledig verzorgd arrangement of kom gezellig dineren in het restaurant. Komt u de feestdagen vieren bij Van der Valk? Ontdek het aanbod van uw favoriete Van der Valk hotel in december.

Bent u op zoek naar een nachtje of lang weekend weg in december? Overnacht dan in één van de Van der Valk hotels in Nederland, België of Duitsland. De beste aanbiedingen in december boekt u op Valk Verrast. Zo overnacht u voor het voordeligste tarief inclusief een heerlijk Van der Valk ontbijt. Als hotelgast maakt u altijd gratis gebruik van de hotelfaciliteiten zoals bijvoorbeeld de wellness, fitness of het zwembad. Daarnaast kunt u genieten van de beste seizoensgerechten en Van der Valk klassiekers in de restaurants of kunt u kiezen om plaats te nemen bij het Live Cooking buffet. Ontdek alle mogelijkheden en faciliteiten tijdens uw verblijf in het hotel in december bij Van der Valk.

Zoekt u tijdens de koude wintermaanden liever de warmte op? Boek dan een goedkope zonvakantie in december naar Bonaire of Curaçao. Deze Van der Valk hotels bieden u alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. Neem een duik in het zwembad of breng de dag door op een heerlijk strandbedje in de zon. Door de parelwitte stranden en tropische tempraturen zult u tijdens de winter in deze luxe resorts helemaal tot rust komen.