Ontdek onze verrassende acties

Veilig en Vertrouwd Verblijf bij Van der Valk

Wilt u samen een nachtje weg? Boek dan tijdens het Black Friday weekend bij Van der Valk! Vanaf 25 november 2021 tot en met 1 december 2021 boekt u tijdens Black Friday tot 40% korting bij alle deelnemende hotels.

Geniet tijdens de herfst van een compleet verzorgd arrangement bij Van der Valk. U verblijft in een luxe en comfortabele kamer inclusief een heerlijk ontbijt en een heerlijk diner.

Wilt u drie nachten verblijven voor de prijs twee? Kies dan voor een 3=2 aanbieding bij een van de Van der Valk hotels. U kunt met deze aanbieding lang genieten van de mooie herfstige dagen.

Aanbiedingen/Arrangementen

Nieuwjaar vieren bij Van der Valk

Wilt u graag het nieuwe jaar feestelijk inluiden? Van der valk biedt een gevarieerd aanbod aan tijdens de jaarwisseling. Zo kunt u het jaar goed beginnen met een heerlijk nieuwjaarsontbijt of -brunch. Ook kunt u kiezen voor een volledig verzorgde  jaarwisseling met het nieuwjaarsarrangement.

Aanbiedingen/Arrangementen

Kerst bij Van der Valk

De kerstperiode is voor veel gezinnen één van de mooiste tijden van het jaar. Bij Kerstmis draait het vooral om gezelligheid. Het wordt dan ook vaak samen met de hele familie gevierd. Soms is het best lastig om zelf optimaal te genieten door het vele geregel. Laat u volledig ontzorgen en vier kerst bij Van der Valk!