Van der Valk Hotel Delft A4

In januari 2023 opent Van der Valk Hotel Delft A4 haar deuren. Het hotel heeft een centrale ligging, die perfect is voor zowel een zakelijk als een recreatief verblijf. Bezoek het gezellige centrum van Delft en ontdek al haar historie en levendigheid. Grote steden als Den Haag en Rotterdam vindt u op een steenworp afstand. Uw auto kunt u op een van de 360 gratis parkeerplaatsen en elektrische laadpalen parkeren. Het hotel beschikt over 142 luxe hotelkamers, waaronder een Wellness suite, en een moderne fitness. In het Live Cooking en Brunch restaurant kunt u terecht voor een culinaire ervaring of geniet van een drankje in de trendy hotelbar met terras. Tevens zijn er 10 multifunctionele ruimtes voor feesten, congressen en vergadering, mét een heerlijke daktuin.

Van der Valk Hotel Gorinchem

In februari 2023 wordt Van der Valk Hotel Gorinchem geopend. Het hotel zal over 150 hotelkamers beschikken en 7 vergaderzalen. Het hotel heeft een ideale ligging voor zowel de auto als het openbaar vervoer. Het hotel ligt op 5 kilometer van de snelweg en 1 kilometer van de bushalte. Zo kunt u uw auto bij het hotel parkeren en vervolgens met de bus naar het centrum van de stad. De stad Gorinchem heeft een historische binnenstad die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Naast gezellige winkelstraten en restaurants vindt u monumenten, musea maar is ook uitermate geschikt voor een stadswandeling. Wilt u liever in het hotel blijven? Dan hoeft u voor ontspanning en entertainment het hotel niet te verlaten. Zo kunt u een film kijken in de bioscoop of naar het casino. 

Van der Valk Hotel Waalwijk

Het nieuwe Van der Valk Hotel Waalwijk zal omstreeks april 2024 haar deuren openen! Het telt 120 kamers in diverse luxecategorieën, culinair restaurant, 5 zalen, hotelbar en heerlijke wellness-& fitnessfaciliteiten. Het 4-sterrenhotel ligt nabij de A59 vlakbij Waalwijk en op slechts enkele minuten van Tilburg. Door de ideale ligging bent u ook snel in Den Bosch of Breda. Dit hotel ligt nagenoeg  op loopafstand van de Efteling in Kaatsheuvel en de Loonse en Drunense Duinen kennen de mooiste wandel- en fietsroutes van Brabant.

Meer informatie