HOTELS IN AANBOUW

Van der Valk Hotel Texel - De Koog

Aan de rand van een prachtig dennenbos in het Nationaal Park Duinen van Texel opent Van der Valk Texel medio april 2021 haar deuren. Gelegen nabij de bruisende badplaats De Koog bouwt Van der Valk aan de toekomst en transformeert Hotel De Pelikaan in een eigentijds complex. Het hotel beschikt over 61 kamers, een sfeervol restaurant, bar, zonnig terras, gratis parking (inclusief elektrische oplaadpalen) en 4 vergaderzalen. Op het eiland staat rust, ontspanning en gezelligheid voorop. Verken de omgeving per fiets en ontdek de kleurige heidevelden, bijzondere kwelders, natte duinvalleien, droge duinen, loof- en dennenbos en uitgestrekte stranden.

Van der Valk Hotel Gent

In medio 2021 verwacht Van der Valk Hotel Gent haar deuren te openen. De stad gent heeft een bourgondische en levendig centrum waar u zowel als cultuurliefhebber uw hart kunt ophalen maar ook gezellig kunt winkelen. Het hotel heeft 250 hotelkamers, 14 vergaderzalen en beschikt over luxe hotelfaciliteiten zoals een fitness en een wellness. Voor een heerlijk hapje en drankje bent u van harte welkom in de brasserie of in de skybar die beschikt over waanzinnig uitzicht. Op nog geen 60 kilometer van het hotel vindt u airport Brussel. Tot slot is het hotel is gemakkelijkte bereiken met de auto. 

Van der Valk Hotel Gorinchem

Medio 2022 wordt Van der Valk Hotel Gorinchem geopend. Het hotel zal over 150 hotelkamers beschikken en 7 vergaderzalen. Het hotel heeft een ideale ligging voor zowel de auto als het openbaar vervoer. Het hotel ligt op 5 kilometer van de snelweg en 1 kilometer van de bushalte. Zo kunt u uw auto bij het hotel parkeren en vervolgens met de bus naar het centrum van de stad. De stad Gorinchem heeft een historische binnenstad die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Naast gezellige winkelstraten en restaurants vindt u monumenten, musea maar is ook uitermate geschikt voor een stadswandeling. Wilt u liever in het hotel blijven? Dan hoeft u voor ontspanning en entertainment het hotel niet te verlaten. Zo kunt u een film kijken in de bioscoop of naar het casino. 

Van der Valk Hotel Lelystad

In de hoofdstad van Flevoland zal medio 2022 Van der Valk Hotel Lelystad haar deuren openen. Deze stad is ideaal voor een dagje uit en biedt u talloze mogelijkheden. Struin door de winkelstraten, wandel door de Oostvaardersplassen en ontdek de rijke cultuur. Kom vervolgens heerlijk tot rust in een van de 147 hotelkamers. Het hotel heeft 17 verdiepingen, 9 vergaderzalen, fitness- en wellnessfaciliteiten en een skybar. Geniet van het prachtige uitzicht onder het genot van een drankje in de skybar. Daarnaast is het hotel goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Tevens ligt het hotel op 20 kilometer van het vliegveld af.