Van der Valk Hotel Delft A4

Medio september 2022 opent Van der Valk Hotel Delft A4 haar deuren. Het hotel heeft een centrale ligging, die perfect is voor zowel een zakelijk als een recreatief verblijf. Bezoek het gezellige centrum van Delft en ontdek al haar historie en levendigheid. Grote steden als Den Haag en Rotterdam vindt u op een steenworp afstand. Uw auto kunt u op een van de 360 gratis parkeerplaatsen en elektrische laadpalen parkeren. Het hotel beschikt over 142 luxe hotelkamers, waaronder een Wellness suite, en een moderne fitness. In het Live Cooking en Brunch restaurant kunt u terecht voor een culinaire ervaring of geniet van een drankje in de trendy hotelbar met terras. Tevens zijn er 10 multifunctionele ruimtes voor feesten, congressen en vergadering, mét een heerlijke daktuin.

Van der Valk Hotel Gorinchem

Medio 2022 wordt Van der Valk Hotel Gorinchem geopend. Het hotel zal over 150 hotelkamers beschikken en 7 vergaderzalen. Het hotel heeft een ideale ligging voor zowel de auto als het openbaar vervoer. Het hotel ligt op 5 kilometer van de snelweg en 1 kilometer van de bushalte. Zo kunt u uw auto bij het hotel parkeren en vervolgens met de bus naar het centrum van de stad. De stad Gorinchem heeft een historische binnenstad die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Naast gezellige winkelstraten en restaurants vindt u monumenten, musea maar is ook uitermate geschikt voor een stadswandeling. Wilt u liever in het hotel blijven? Dan hoeft u voor ontspanning en entertainment het hotel niet te verlaten. Zo kunt u een film kijken in de bioscoop of naar het casino. 

Van der Valk Hotel Lelystad

In de hoofdstad van Flevoland zal medio 2022 Van der Valk Hotel Lelystad haar deuren openen. Deze stad is ideaal voor een dagje uit en biedt u talloze mogelijkheden. Struin door de winkelstraten, wandel door de Oostvaardersplassen en ontdek de rijke cultuur. Kom vervolgens heerlijk tot rust in een van de 147 hotelkamers. Het hotel heeft 17 verdiepingen, 9 vergaderzalen, fitness- en wellnessfaciliteiten en een skybar. Geniet van het prachtige uitzicht onder het genot van een drankje in de skybar. Daarnaast is het hotel goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Tevens ligt het hotel op 20 kilometer van het vliegveld af. 

Meer informatie