Nachtje weg met Pinksteren

Wilt u een heerlijk nachtje weg met Pinksteren samen met uw partner of gezin? Dan biedt Van der Valk verschillende mogelijkheden om samen te genieten van uw nachtje weg. Geniet bijvoorbeeld van een pinksterbrunch of boek een pinksterarrangement. In de hotels vindt u verschillende faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt hierbij denken aan een wellness, fitness of een hotelbar. Bent u meer op zoek naar een actief nachtje weg met Pinksteren? Bij de hotels is het ook mogelijk om een fiets te huren zodat u de omgeving van het hotel per fiets kunt verkennen. Ook bevinden er zich talloze bezienswaardigheden en attracties rondom de hotels om Pinksteren dit jaar met het gezin onvergetelijk te maken.

Pinksterbrunch

Jaarlijks wordt er bij Van der Valk een uitgebreide pinksterbrunch georganiseerd. Uiteraard wordt u feestelijk ontvangen en geniet u van een culinair aanbod op het Live Cooking buffet. Het buffet bestaat uit een uitgebreid assortiment aan warme en koude gerechten zoals gezonde salades, versgebakken broodsoorten maar ook vis-, vlees en vegetarische hapjes. Voor de kinderen vindt u ook diverse gerechten op het speciale kinderbuffet. Zo kunt u met de hele familie genieten van een heerlijke pinksterbrunch bij Van der Valk.

Pinksterarrangementen

De lente is in bloei en de graden stijgen tot een aangename temperatuur. Een ideale periode om een paar dagen eropuit te gaan. Van der Valk biedt tijdens Pinksteren verschillende arrangementen aan zodat u meerdaags kunt genieten. Zo geniet u bijvoorbeeld van een heerlijk uitgebreid ontbijt, een culinaire pinksterbrunch, een diner en een overnachting in een luxe hotelkamer. Daarnaast liggen veel van de hotels nabij prachtige natuurgebieden waar u perfect kunt wandelen of fietsen. U ontdekt op deze manier het seizoen op zijn mooist tijdens uw pinksterweekend weg.