Overnacht bij een Van der Valk hotel in Limburg

In de regio Limburg kunt u genieten van de gezellige steden en de prachtige natuur. Limburg staat bekend om haar bezienswaardigheden, activiteiten en de gezellige steden waar u zich met uw gezin, vrienden of de hele familie goed kunt vermaken. Limburg is goed te bereiken met de trein of met de auto.

In de regio bevinden zich verschillende Van der Valk hotels. Hier kunt u genieten van een luxe en comfortabel verblijf. Verder kunt u in de omgeving van elk hotel er heerlijk op uit met de fiets, te voet of met de auto naar de prachtige bossen en sfeervolle steden.

Bezoek bijvoorbeeld het drielandenpunt. U kunt hier met de auto heen of met de fiets. Het is een leuke klim de heuvel op en wanneer u op de top bent aangekomen, kunt u genieten van een drankje bij een restaurant met prachtig uitzicht. Voor de kinderen is er een speeltuin waar zij zich goed kunnen vermaken. Daarnaast vindt u op het drielandenpunt een uitkijktoren waar u de prachtige omgeving van Nederland, België en Duitsland kan bewonderen.

Wilt u een dagje met de fiets weg? Dan kunt u uw eigen fiets meenemen naar het hotel of een fiets huren bij het hotel. In de regio Limburg vindt u vele fietsroutes. Voor actieve fietsers zijn er bij de grens van België prachtige mountainbike.

Meer op zoek naar de drukte van een stad? Dan is Maastricht de stad voor u. Hier kunt u genieten van mooie historische gebouwen en gezellige winkelstraten. U vindt hier alle soorten winkels en boetiekjes. Wanneer u even tot rust wilt komen na een gezellige dag, kunt u bij een Vlaaierie genieten van een heerlijke Limburgse vlaai. Daarnaast heeft de stad ook een gezellig plein die rijk is aan restaurants.

Bent u benieuwd naar de geschiedenis van Maastricht? Dan kunt u terecht bij verschillende musea waaronder Bonnefanten. U kunt hier veel informatie opdoen over het ontstaan van Maastricht en over de kunst uit Maastricht.

Deelnemende hotels

Toon filters