Attracties

Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark

Ervaar Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark in Rhenen is een dierentuin waar avontuur voorop staat. Je maakt kennis met de beren van het Berenbos en zeeleeuwen tijdens een spetterende zeeleeuwenshow. Je volgt ijsberen op de voet en je kinderen spelen in de grootste overdekte speeljungle van Europa. Beleef het echte dierenleven in Ouwehands Dierenpark.

Beren en gorilla's

In Ouwehands Dierenpark krijgen de dieren alle ruimte om zichzelf te zijn. Zo leer je de dieren op een natuurlijke manier kennen. Vanuit een uitkijkpost observeer je unieke witte leeuwen. In het Berenbos leven beren en wolven zij aan zij. Tijdens de spectaculaire zeeleeuwenshow 'Elements' laten zeeleeuwen hun verbluffende trucjes zien. Gorilla Adventure is een binnenruimte van 1200m2 en een buitengedeelte van 2800m2 waar gorilla's tot wel 12 meter kunnen klimmen. Laat je kinderen ravotten in RavotAapia, de grootste overdekte speeljungle van Europa of laat ze de pasgeboren dieren bewonderen. In Ouwehands Dierenpark rollen ze van het ene in het andere avontuur.

Van plan om een bezoek aan Ouwehands Dierenpark te brengen? Maak het uitje dan compleet met een overnachting in een van onze hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Ouwehands Dierenpark Rhenen
www.ouwehand.nl 
Grebbeweg 111 
3911 AV Rhenen

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Attracties nabij Ouwehands Dierenpark