Home

Winteraanbod

Winteraanbod

Bekijk ons Van der Valk winterarrangement

Wie zegt dat deze dagen alleen maar koud en donker zijn? Gemoedelijk kaarslicht en sfeervolle decoraties zorgen voor een feestelijke stemming. Warm op in een van onze hotels en vier de koude wintermaanden met een van onze Van der Valk winterarrangementen. 

Van der Valk winterarrangement

Tijdens de wintermaanden zijn er genoeg mogelijkheden om te genieten van elkaars gezelschap, onder het genot van een kop warme chocolademelk, een glas wijn voor de haard of tijdens een knus diner. Beleef samen met je geliefde een romantisch weekendje weg of neem de hele familie mee voor een paar dagen winters vertier. Zo biedt het Van der Valk Hartje Winterarrangement voor ieder wat wils. Dit arrangement bestaat uit onder andere:

  • 1 of meer overnachtingen in een van onze mooie comfortkamers
  • een uitgebreid ontbijtbuffet
  • een driegangendiner
  • toegang tot fitness- en wellness-activiteiten

De leukste winteruitjes

Ook in de winter zijn er genoeg activiteiten voor jong en oud, zowel binnen als buiten. In de directe omgeving van onze hotels zijn verschillende pretparken die speciaal omgetoverd worden tot een winterwonderland waar kinderen én volwassenen eindeloos plezier beleven. Naast pretparken zijn er ook diverse evenementen in de buurt van onze hotels die je kunt bijwonen. Optimaal genieten van elk moment tijdens een winterarrangement van Van der Valk? Bekijk dan al onze tips voor de leukste attracties of raadpleeg de activiteitenagenda op de hotelwebsites voor de leukste winteruitjes in of rondom het hotel.

3=2 winterarrangement

Naast het Hartje Winterarrangement is het Van der Valk 3=2 winterarrangement de ideale manier om er iets langer tussenuit te zijn.  Je kunt deze maanden een nachtje extra genieten van elkaars gezelschap, terwijl je maar 2 overnachtingen betaalt. Maak een verfrissende wandeling door het winterse landschap, plan een bezoekje aan omliggende steden en proef de heerlijke culinaire gerechten uit eigen keuken. En dat terwijl jullie uitgebreid de tijd nemen voor elkaar en met volle teugen genieten van een mini-vakantie.

Winter Efteling arrangement

In de winter wordt de Efteling omgetoverd tot de sprookjesachtige Winter Efteling. Wandel met het hele gezin langs duizenden lichtjes, geniet van winterse versnaperingen en neem plaats bij een vreugdevuur. Na een dag vol indrukken en plezier kom je tot rust in een van onze comfort kamers, om in de ochtend aan te schuiven bij ons uitgebreide ontbijtbuffet. Wil je alles van tevoren geregeld hebben? Bekijk dan onze Van der Valk Winter Efteling arrangementen.

Kortom, deze winter zijn er genoeg mogelijkheden om er even lekker tussenuit te gaan. Weet jij al welk hotel jij wilt bezoeken? 

Deelnemende hotels

Toon filters