Welke Van der Valk winterdeal kiest u?

Wie zegt dat deze dagen alleen maar koud en donker zijn? Sfeervolle decoraties en kaarslicht zorgen voor een feestelijke stemming. Warm op in een van onze hotels en vier de koude wintermaanden met een Van der Valk winterdeal.

Van der Valk winterarrangement

Tijdens de wintermaanden zijn er genoeg mogelijkheden om te genieten van elkaars gezelschap, onder het genot van een kop warme chocolademelk, een glas wijn voor de haard of tijdens een knus diner. Met een winterdeal van Van der Valk beleeft u samen met uw geliefde een romantisch weekendje weg of neem de hele familie mee voor een paar dagen winters vertier.

Op die manier worden de koude wintermaanden toch nog iets warmer. Zo biedt Van der Valk het Hartje Winterarrangement aan. Dit arrangement heeft voor ieder wat wils en bestaat uit onder andere:

  • 1 of meer overnachtingen in een van onze mooie comfortkamers
  • een uitgebreid ontbijtbuffet
  • een driegangendiner
  • toegang tot fitness- en wellness-activiteiten

De leukste winteruitjes

Ook in de winter zijn er genoeg activiteiten voor jong en oud, zowel binnen als buiten. In de directe omgeving van onze hotels zijn verschillende pretparken die speciaal voor de winter worden omgetoverd tot een winterwonderland. Hier kunnen kinderen én volwassenen eindeloos plezier beleven met elkaar.

Naast pretparken zijn er ook diverse evenementen, musea en dierentuinen in de buurt van onze hotels. Wilt u optimaal genieten van elk moment tijdens een winterarrangement van Van der Valk? Bekijk dan al onze tips voor de leukste attracties of raadpleeg de activiteitenagenda op de hotelwebsites voor de leukste winteruitjes in of rondom het hotel.

3=2 winterdeal

Naast het Hartje Winterarrangement biedt Van der Valk ook de 3=2 Winterdeal aan. Dit is de ideale manier om er iets langer tussenuit te zijn en genoeg tijd te nemen voor elkaar. In deze koude wintermaanden kunt u van een extra overnachting genieten, terwijl u maar 2 overnachtingen betaalt.

Er is dus genoeg tijd voor een verfrissende wandeling door het winterse landschap of een bezoekje aan de omliggende steden. Ook kunt u de heerlijke culinaire gerechten uit eigen keuken proeven. En dat terwijl u uitgebreid de tijd neemt om met volle teugen genieten van een mini-vakantie.

Winter Efteling arrangement

In de winter wordt de Efteling omgetoverd tot de sprookjesachtige Winter Efteling. Wandel met het hele gezin langs duizenden lichtjes, geniet van winterse versnaperingen en neem plaats bij een vreugdevuur terwijl de kinderen nog een rondje attracties doen.

Na een dag vol indrukken en plezier kunt u tot rust komen in een van onze comfort kamers. Wanneer u de volgende ochtend wakker wordt, kunt u aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Geniet van deze winterdeal en kies voor het Van der Valk Winter Efteling arrangement.

Kortom, deze winter zijn er genoeg mogelijkheden om er even lekker tussenuit te gaan. Weet u al welk hotel u wilt bezoeken?

Deelnemende hotels

Toon filters