Zomer in eigen land - Culinair

Ontdek deze zomer de mooiste plekken van Nederland. Bij Van der Valk boekt u extra voordelig een verblijf in eigen land. Van 4 juni tot en met 2 juli geniet u van 20% korting op een culinair arrangement. Bezoek tijdens uw verblijf bijvoorbeeld het Nationale Park Veluwezoom in de provincie Nijmegen of de Bollenstreek voor een prachtig kleurrijk tapijt van bloemen! Kortom, in combinatie met een arrangement bij Van der Valk kunt u de mooiste plekken bezichtigen in Nederland naar uw eigen wensen. 

Kies jouw favoriete hotel

Bent u een echte Bourgondiër? Dan is een culinair arrangement bij Van der Valk een echte aanrader. Bij Van der Valk geniet u van al het lekkers wat het seizoen te bieden heeft. Zo proeft u seizoens- en streekgebonden gerechten die de chef-kok voor u heeft samengesteld in een 3-gangen keuzediner of op het Live Cooking buffet. Het culinair arrangement varieert per hotel. Ontdek bij Van der Valk de culinaire keuken!

Wilt u deze zomer weg met de kids of een recreatief uitstapje? Bekijk alle mogelijkheden om zomer in eigen land te vieren. 

Bekijk alle deelnemende hotels

    Helaas is er geen beschikbaarheid voor deze selectie.

    Onze excuses, op dit moment hebben wij geen aanbieding openstaan voor de betreffende selectie. Probeer een andere aanbieding of een ander hotel.