Zomer in eigen land - Recreatief

Ontdek deze zomer de mooiste plekken van Nederland. Bij Van der Valk boekt u extra voordelig een verblijf in eigen land. Van 4 juni tot en met 2 juli geniet u van 20% korting op een recreatief arrangement. Bezoek tijdens uw verblijf bijvoorbeeld het Nationale Park Veluwezoom in de provincie Nijmegen of de Bollenstreek voor een prachtig kleurrijk tapijt van bloemen! Kortom, in combinatie met een arrangement bij Van der Valk kunt u de mooiste plekken bezichtigen in Nederland naar uw eigen wensen. 

Kies jouw favoriete hotel

Wilt u deze zomer het liefst alles van ons prachtige Nederland ontdekken en heeft u zin om een actief uitstapje te maken? Dan is het recreatief arrangement bij Van der Valk echt iets voor u. Fiets of wandel door de prachtige omgeving van de Van der Valk hotels. Bij de receptie kunt u vragen om verschillende fietsroutes of wandelroutes en informatie verkrijgen over de omgeving. Wilt u geen enkele bezienswaardigheid van de stad missen? Met het recreatieve arrangement ontdekt u de veelzijdige steden op haar mooist in de zomer. 

Wilt u deze zomer weg met de kids of een culinair uitstapje? Bekijk alle mogelijkheden om zomer in eigen land te vieren. 

Bekijk alle deelnemende hotels

    Helaas is er geen beschikbaarheid voor deze selectie.

    Onze excuses, op dit moment hebben wij geen aanbieding openstaan voor de betreffende selectie. Probeer een andere aanbieding of een ander hotel.