Zomer in eigen land

Zomer in eigen land

Vier vakantie in Nederland

Ontdek deze zomer de mooiste plekken van Nederland. Bij Van der Valk boekt u extra voordelig een verblijf in eigen land. Geniet deze zomer van 20% korting op een recreatief, culinair of weg met de kids arrangement. Bezoek tijdens uw verblijf bijvoorbeeld het Nationale Park Veluwezoom in de provincie Nijmegen of de Bollenstreek voor een prachtig kleurrijk tapijt van bloemen! Kortom, in combinatie met een van deze arrangementen bij Van der Valk kunt u de mooiste plekken bezichtigen in Nederland naar uw eigen wensen. Bekijk ook onze 3=2 deals, waar u 3 nachten verblijft en maar voor 2 nachten betaalt! 

Wandel- en fietsroutes  

Zodra de zon gaat schijnen is het heerlijk om er weer eens op uit te gaan. Door actief in de natuur bezig te zijn, in combinatie met het mooie weer, ervaart u het zomerseizoen op haar best. Activiteiten zoals fietsen en wandelen zijn een ideale manier om de omgeving goed te verkennen. De Van der Valk hotels liggen perfect gelegen om een actief uitje te combineren met een overnachting. Met het recreatieve arrangement boekt u een compleet verzorgd verblijf voor uw actieve uitstapje. Perfect als u van luxe, rust en natuur houdt! 

Weg met de kids 

Bent u van plan om deze zomer in eigen land op pad te gaan samen met uw kinderen? Dan biedt Van der Valk het perfecte arrangement aan. Met de kinderen er tussenuit kan een hele organisatie zijn. Hiervoor heeft Van der Valk het ‘’weg met de kids’’ arrangement. U hoeft enkel nog maar met de kinderen te genieten. In Nederland heeft u talloze mogelijkheden om samen met de kinderen erop uit te gaan. Breng een bezoek aan een van de attractieparken die Nederland rijk is. Kom langs in het Julianapark om Julia de muis te leren kennen of bezoek de Efteling voor sprookjesachtige herinneringen. Wilt u graag iets educatiefs doen met de kinderen? Dan zijn er verschillende musea speciaal voor kinderen te vinden rondom de hotels. Hier kunt u samen met de kinderen de leukste dingen leren! U sluit de dag samen af in het hotel met een heerlijk diner en een goede nachtrust in de familiekamer.

Culinair bij Van der Valk 

Bent u een echte Bourgondiër? Dan is een culinair arrangement bij Van der Valk een echte aanrader. Bij Van der Valk geniet u van al het lekkers wat het seizoen te bieden heeft. Zo proeft u seizoens- en streekgebonden gerechten die de chef-kok voor u heeft samengesteld in een 3-gangen keuzediner of op het Live Cooking buffet. Het culinair arrangement varieert per hotel. Ontdek bij Van der Valk de culinaire keuken! 

Deelnemende hotels

Toon filters