Vier vakantie in Nederland

Voor een geslaagde vakantie hoeft u niet altijd de grenzen over. Geniet van een heerlijke vakantie in eigen land en ontdek deze zomer de mooiste plekken van Nederland. Er is genoeg te doen en te bekijken in Nederland. Bezoek tijdens uw verblijf de Zaanse Schans, een typisch Hollands plaatsje met houten molens en huisjes uit de 18e en 19e eeuw. Of maak een boottocht door Giethoorn, ook wel het Venetië van Nederland genoemd. Bij Van der Valk bieden wij verschillende zomer arrangementen aan waarmee u extra voordelig een verblijf voor de zomer boekt. 

Wandel- en fietsroutes  

Veel natuurgebieden in Nederland zijn ook prachtig om doorheen te fietsen en/of wandelen, zoals Nationale Park De Hoge Veluwe in Gelderland en Nationaal Park de Biesbosch in Noord - Brabant. Wist u dat we bij Van der Valk vele fiets- en wandelarrangementen aanbieden? Combineer uw verblijf met een actieve vakantie! Perfect als u van luxe, rust en natuur houdt. Sluit de dag af met een gezellig drankje en hapje in onze hotelbar of met een heerlijk diner in het restaurant.

Weg met de kids 

Een vakantie met kinderen kan een hele organisatie zijn. Voor de ouders die er toch even fijn tussenuit willen met hun kind(eren),  biedt Van der Valk het “Weg met de Kids” arrangement aan. Ontdek met het gehele gezin de omgeving van het hotel, verken de stad, maak plezier in Pretparken als Julianapark en de Efteling, spot dieren in de dierentuin of ga gezellig een dagje shoppen. Er is genoeg te doen! Sluit daarna de dag samen af in het hotel met een heerlijk diner en een goede nachtrust in de familiekamer.

Culinair genieten

Naast het prachtige weer is het natuurlijk ook fijn om te genieten van heerlijke culinaire zomerse gerechten. Bent u een echte Bourgondiër? Geniet dan van het Culinair arrangement bij Van der Valk. Geniet van al het lekkers dat de zomer te bieden heeft. De chef-kok stelt gerechten samen met seizoens- en streekgebonden producten. Het culinair arrangement varieert per hotel. Geniet van een heerlijk 3-gangen keuzediner of van het Live Cooking buffet. Ontdek de culinaire keuken van Van der Valk!  

Deelnemende hotels

Toon filters