Familiehotels Van der Valk

Tijd voor een gezellig weekend weg met de hele familie? Bij Van der Valk bieden we in diverse hotels familiekamers aan, zo kunt u er gezellig op uit met het hele gezin. Onze hotels zijn verspreid over het hele land. Wilt u als gezin een uitstapje maken naar een familiehotel het buitenland? Zowel in Duitsland als België kunt u terecht met het gezin.

Familiehotels in Nederland

In Nederland biedt Van der Valk een divers aanbod aan familiehotels verspreid over het gehele land. Binnen onze familiehotels beschikken we over verschillende soorten familiesuites, waaronder de unieke 'Sprookjesbos Kamer' in Gilze. Deze betoverende familiesuite biedt een speciale beleving voor gezinnen. Daarnaast is het mogelijk om een familiesuite te boeken met ‘connecting doors’, deuren waarmee twee kamers aan elkaar verbonden zijn. Ook kun je ervoor kiezen om één grote familiekamer te boeken, zodat je met het hele gezin in dezelfde ruimte kunt verblijven. De familiesuites zijn sfeervol ingericht, en op de desbetreffende sites van de deelnemende hotels kun je alle faciliteiten per hotel bekijken.


Familiehotels België en Duitsland

Samen met het gezin een uitstapje naar het buitenland? Van der Valk verwelkomt families met open armen in onze gezinsvriendelijke hotels in België en Duitsland. Onze ruime familiesuites en uitgebreide faciliteiten zijn ontworpen om aan de behoeften van alle leeftijden te voldoen. Ontdek samen met het hele gezin de prachtige bestemmingen en geniet van een onvergetelijke tijd bij Van der Valk.

Overnachten in een familiehotel

Kies bij uw overnachting voor een gezellig familie arrangement en geniet van de omgeving waar u verblijft. Schuif 's avonds aan in één van onze sfeervolle restaurants. Bij Van der Valk kunt u terecht voor verschillende opties tijdens het diner. Zo kunt u kiezen voor een 3-gangen keuzemenu of bijvoorbeeld à la carte. 'In veel van onze hotels kunt u ook genieten van ‘Live Cooking’.

Hier worden de meest uiteenlopende gerechten voor uw neus bereid door een van onze chefs. Voor onze jongere gasten hebben we een heerlijk gevarieerd Wereldeters-menu, met gerechten van over de hele wereld. Na een fantastische dag vol plezier komt u op de gezellige familiekamer helemaal tot rust. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar voor het hele gezin!