Home

Fit bij Van der Valk!

Wat is het beste begin van het nieuwe jaar? Een gezond en sportief begin! Aangezien het buiten wellicht wat te koud is om te sporten, kan een indoor fitnessruimte de oplossing bieden. Veel van de Van der Valk Hotels beschikken over een speciale fitnessruimte waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld een snelle cardio-sessie of juist voor een uitgebreide sessie onder begeleiding. Nu voldoet u zeker aan uw dagelijkse beweging. En het beste is nog dat u de deur niet uit hoeft. Zo heeft u ook nog eens meer motivatie om te gaan sporten! 

Wist u dat de hitte van een sauna de afvoer van de gif- en afvalstoffen in uw lichaam bevordert? Een bezoekje aan de sauna na het sporten is dus zeker aan te raden! Maak daarom naast de fitnessruimte ook gebruik van de sauna in de wellness-gelegenheid. Wil u uw huid ook een flinke boost geven? Bekijk dan ook onze wellness-arrangementen.

Is het een mooie dag en wil u lekker in de buitenlucht bewegen? Veel van onze Van der Valk Hotels verhuren (elektrische) fietsen en bieden daarnaast speciale fietstochten aan. De perfecte manier om de omgeving te ontdekken. Bekijk ook onze wandeltochten als u liever te voet de omgeving verkent. 

Heeft u al genoeg motivatie om te gaan sporten? Bekijk hieronder welke vestigingen over een dergelijke fitnessruimte beschikken. 

 

Deelnemende hotels

Toon filters