Home

Fit bij Van der Valk!

Wat is het beste begin van het nieuwe jaar? Een gezond en sportief begin! Aangezien het buiten wellicht wat te koud is om te sporten, kan een indoor fitnessruimte de oplossing bieden. Veel van de Van der Valk Hotels beschikken over een speciale fitnessruimte waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld een snelle cardio-sessie of juist voor een uitgebreide sessie onder begeleiding. Nu voldoe je zeker aan je dagelijkse beweging. En het beste is nog dat je de deur niet uit hoeft. Zo heb je ook nog eens meer motivatie om te gaan sporten! 

Wist je dat de hitte van een sauna de afvoer van de gif- en afvalstoffen in je lichaam bevordert? Een bezoekje aan de sauna na het sporten is dus zeker aan te raden! Maak daarom naast de fitnessruimte ook gebruik van de sauna in de wellness-gelegenheid. Wil je jouw huid ook een flinke boost geven? Bekijk dan ook onze wellness-arrangementen.

Is het een mooie dag en wil je lekker in de buitenlucht bewegen? Veel van onze Van der Valk Hotels verhuren (elektrische) fietsen en bieden daarnaast speciale fietstochten aan. De perfecte manier om de omgeving te ontdekken. Bekijk ook onze wandeltochten als je liever te voet de omgeving verkent. 

Heb je al genoeg motivatie om te gaan sporten? Bekijk hieronder welke vestigingen over een dergelijke fitnessruimte beschikken. 

 

Deelnemende hotels

Toon filters