Hemelvaart weekend weg

Wilt u een gezellig weekend weg met Hemelvaart? Bekijk dan de mogelijkheden bij Van der Valk. Ga eropuit samen met uw partner of gezin en maak er lang weekend weg van. In de omgeving van de Van der Valk hotels is genoeg te beleven, zowel voor jong als oud. Zo vindt u diverse bezienswaardigheden, natuurgebieden, musea, stadcentra maar ook attractieparken. Boek een meerdaagse overnachting om de omgeving van het hotel te ontdekken.

Hemelvaart weekend weg met uw partner

Geniet van tijd voor en met elkaar tijdens uw weekend weg met Hemelvaart. Wilt u een romantisch nachtje weg boeken? Dan lenen de verschillende luxe hotelkamers of suites zich uitstekend voor uw verblijf. Maak uw weekend weg extra romantisch door bloemen of een fles prosecco op de kamer te laten leggen of kies voor een Romantisch arrangement. Bent u meer op zoek naar een actieve maar toch ontspannende overnachting? Verschillende Van der Valk hotels liggen nabij prachtige natuurgebieden. Wandel bijvoorbeeld door de bossen of maak een fietstocht en geniet van de prachtige natuur. Wilt u niet uw eigen fiets meenemen? De Van der Valk hotels bieden verschillende mogelijkheden aan voor het huren van fietsen. Zo hoeft u tijdens uw verblijf nergens meer aan te denken.

Weekend weg met hemelvaart met kinderen

Samen met de kinderen op pad tijdens het hemelvaartweekend? Bezoek dan een van de vele attractieparken die Nederland rijk is. Ontdek de wereld vol wonderen in de Efteling of breng een bezoek aan pretpark Julianatoren. Zoekt u meer een educatief weekend weg? Dan vindt u verschillende musea en bezienswaardigheden in de omgeving. U kunt met een overnachting bij Van der Valk alle kanten op! Sluit uw dag af met een heerlijk diner en overnacht samen met uw kind of kinderen in een familiekamer bij Van der Valk.