Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Ontdek de mooie natuur rondom de hotels van Van der Valk! Ga er op met uw vrienden, familie of geliefde. In de maand Januari kunt u overdag genieten van de frisse buitenlucht en 's avonds de dag afsluiten met een heerlijk diner, om vervolgens te genieten van een overnachting in uw favoriete hotel!

Arrangementen & Deals

Ontdek een leuke stad!

Wilt u graag een nachtje weg in januari, maar weet u niet waar naartoe? Ontdek een van de vele leuke steden die Nederland u te bieden heeft! Om uw stedentripje helemaal af te maken, kunt u na een drukke dag heerlijk overnachten in een van onze prachtige Van der Valk hotels.

Arrangementen & Deals

Kom tot rust in onze wellness

Zin in een weekendje weg in januari? Geniet bij Van der Valk en kom volledig tot in onze wellness. Warm volledig op in onze sauna, na dag in de koude januari buitenlucht. Bekijk hier de hotels die beschikken over een heerlijke wellness!

Wilt u er voordelig op uit in januari? Kies een heerlijk verblijf uit een van onze vele aanbiedingen. Zo kunt u volledig tot rust komen en begint u het nieuwe jaar met een frisse start! Bekijk onze aanbiedingen hier!

Bent u in koude maand januari graag in de buitenlucht? Ga er op uit met de fiets en ontdek ons mooie land met fiets! Maak uw dagje weg compleet met heerlijke overnachting bij een van de Van der Valk Hotels!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten