Nachtje weg naar een hotel in januari?

Begin het jaar goed met een Van der Valk aanbiedingen in januari! Januari is de ideale maand om er tussen uit te gaan. Maak bijvoorbeeld prachtige wandelingen of fietstochten door de bossen en natuurgebieden tijdens uw verblijf of vertoef een heerlijk dagje in de wellness van het hotel. Ook biedt de maand januari de gelegenheid om tijdens uw verblijf eropuit te gaan naar leuke en leerzame musea in de omgeving van het hotel.

Goedkope vakantie januari

Heeft u vakantie en bent u op zoek naar een hotel in januari voor een voordelige prijs? Dan vindt u op Valk Verrast scherpe aanbiedingen voor januari. Van der Valk heeft hotels in Nederland, België, Frankrijk, Luxembourg en Duitsland, maar ook op tropische plekken als Spanje en de Nederlandse Antillen. Zo heeft u de keuze om te genieten van warme temperaturen of dichtbij huis te blijven!

Weekend weg in januari

De maand januari is ook geschikt voor een weekendje weg. Boek een hotel voor 1 of 2 nachten en ga eropuit! Geniet van de bossen of bezoek museums om uw dag in te vullen naar uw wensen. Liever in het hotel blijven? De meeste Van der Valk hotels hebben een ideale ligging om er een dagje tussenuit te gaan. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan oude dorpjes of grote steden in de omgeving van het hotel. Ontdek de cultuur, natuur of wandel door de gezellige winkelstraten. Heeft u zin in een weekendje weg? Bekijk de last-minute aanbiedingen in januari voor een voordelig nachtje of weekendje weg!

Van der Valk is geschikt voor iedereen, met hotels in Europa en de Nederlandse Antillen heeft u een uitgebreide keuze welk hotel het beste bij u past. Begin het nieuwe jaar goed met een verblijf bij een Van der Valk hotel in januari!