Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Wandelen over vlakke heidenvelden, langs idyllische riviertjes, door naald- en loofbossen, uitwaaien op het strand of een sportieve uitdaging door het middengebergte van Duitsland. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is een tripje naar één van de onderstaande gebieden zeker de moeite waard. Zowel in Nederland als Duitsland bent u op de juiste plek!

Zoekt u een fijne plek om samen te komen met vrienden of familie? Wilt u genieten van een lunch en/of diner in sfeervolle setting? Dan bent u van harte welkom bij een Van der Valk restaurant. Iedere dag staan de chefkoks weer klaar om de lekkerste maaltijden voor u voor te bereiden. Zien wij u snel?

Geniet u ook zo van het voorjaar? Lammetjes in de weide, narcissen die verschijnen en de temperaruur die langzaam oploopt. Na de sfeervolle wintermaanden is het nu tijd voor de lente! Boek alvast ons Vrolijk Voorjaar arrengement en haal alles uit dit prachtige seizoen.

Deze lente een paar dagen weg wordt nóg leuker met de Van der Valk 3=2 aanbiedingen! U verblijft namelijk 3 nachten en betaalt er maar 2! U profiteert dus van scherpe kortingen waardoor u extra veel leuke dingen kunt doen in en rondom het hotel.

Overnacht u binnenkort bij Van der Valk of bent u nog op zoek naar een geschikt hotel? Dan kunnen de faciliteiten van het hotel een rol spelen in uw keuze. Bij Van der Valk geniet u niet alleen van luxe faciliteiten op uw kamer of suite maar ook in het hotel. Bent u nieuwsgierig bij welk hotel u uw huisdier mee mag nemen of waar u een fiets kunt huren? Bekijk alvast het overzicht van alle faciliteiten.