Op zoek naar een hotel in maart?

Verblijf bij Van der Valk in een hotel in maart! Geniet samen met uw vriend, vriendin, gezin of gehele familie van rust en leuke activiteiten tijdens uw verblijf. Ga tijdens de lente heerlijk de buitenlucht in om bijvoorbeeld een wandeling op het strand te maken of trek de bossen in voor een mooie fietstocht en sluit de dag af in een Van der Valk hotel. Kies bijvoorbeeld voor een volledig verzorgd arrangement of kom gezellig eten in het restaurant. Verblijf tijdens de heerlijke lentedagen bij Van der Valk en ontdek het aanbod van uw favoriete hotel in maart.

Wilt u een nachtje of een weekend weg in maart? Overnacht dan in een van de hotels in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. U kunt genieten van allerlei soorten aanbiedingen in maart zoals de 3=2 deal. U verblijft dan bij een hotel naar keuze 3 nachten lang voor de prijs van 2! Als gast maakt u tevens gratis gebruik van de aanwezige hotelfaciliteiten. Daarnaast kunt u genieten in het restaurant voor heerlijke gerechten.

Bent u op zoek naar een zonvakantie in maart? Dan kunt u bij Van der Valk verblijven in het Caribisch gebied. U geniet van het heerlijke warme klimaat en ligt lekker aan het water. Dit zorgt voor het ultieme vakantiegevoel!